10.6 C
Craiova
joi, martie 28, 2024

Veste mare pentru Mangia înainte de Botosani – Universitatea: „Îl luăm cu noi!”

Una caldă pentru olteni înainte de Botosani – Universitatea: idolul peluzei se antrenează normal. Și alta rece: pierdere grea în defensiva lui Devis Mangia.

 

Devis Mangia a prefațat partida Botosani – Universitatea, ce se va juca în acest weekend: „E o partidă foarte complicată, Botoșani e în spatele nostru în clasament, o echipă cu jucători valoroși și interesanți. Este un meci important, dar nu decisiv. Totul se va decide după pauza de iarnă. În ultimele patru meciuri din anul următor se va decide cine joacă în play-off și play-out. Pentru noi cel mai important este meciul cu Botoșani. Sper să facem un meci frumos acolo, nu ne gândim la titlu acum.

 

Au venit peste 17.000 de suporteri să vadă un meci cu o echipă care nu e foarte bine clasată ceea ce e încurajator pentru noi. Au fost mai mulți spectatori față de meciul cu Steaua de la Severin. Ne dorim de la meci la meci să aducem mai mulți suporteri alături de echipă.

 

Zlatinski, bun de joc, Tiago sare din schemă

 

S-au primit 12 goluri în ultimele patru meciuri, dar trebuie să scoatem din aceste calcule meciul cu Slavia Praga. Însă e clar că trebuie să ne organizăm mai bine și să eliminăm din greșeli, trebuie să fim mai atenți. Ecuația e simplă: trebuie să mărim numărul de goluri realizate în raport cu ocaziile pe care le creem și să micșorăm numărul golurilor primite.  

 

Zlatinski a început antrenamentele cu echipa, dacă și joi se va pregăti normal îl vom lua cu noi. Acum problemele medicale au Rossi, Popov, Tiago”.

 

Suporterii Craiovei: SA VINA CHINEZII!

Marius Briceag: „Ne așteaptă o partidă dificilă, Botoșani e o echipă agresivă, au jucători buni în atac. Dar vom merge să câștigăm. Nu ne gândim la lupta pentru titlu, luăm fiecare partidă în parte”.

 

 

Răzvan Popa: „Va fi meci greu, mai ales că jucăm în deplasare. Dar asta nu e o scuză pentru noi, trebuie să câștigăm, deoarece trebuie să rămânem sus, în primele trei locuri, ca să ne batem pentru titlu. De cele mai multe ori am jucat în apărare, dar pot să joc și la mijloc. Mă simt aici ca acasă, jucătorii m-au primit foarte bine, la fel și staff-ul tehnic”.

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Accesează-ne și aici!

Latest Articles

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Atentie Ads Block!!!

Va rugam dezactivati Ads Block, pentru a vioziona reclamele noastre de pe site. Va multumim de intelegere!