16.2 C
Craiova
marți, aprilie 30, 2024

Mitriță, votat cel mai bun mijlocaș stânga al Craiovei din ultimii 30 de ani!

Încă un nume important și-a făcut loc în cel mai bun prim 11 al Craiovei din ultimele 3 decenii: Alex Mitriță!

Unul dintre cei mai buni mijlocași stânga ce au jucat la Craiova în ultimii 30 de ani, în viziunea suporterilor, este Alex Mitriță.În lupta pentru un loc de titular, fotbalistul i-a avut adversari pe Silvian Cristescu, Valentin Mihăilă și pe Julius Wobay.

Alexandru Mitriță a izbutit să marcheze 28 de goluri și să ofere 8 pase decisive la Craiova. 4.546 de minute a bifat „piticul atomic” pentru echipa sa de suflet, iar în 2018 a ridicat primul său trofeu, Cupa României. Acesta s-a despărțit cu greu de colegi, atunci când Mihai Rotaru l-a vândut în America: „Vreau să vă spun că îmi este tare dor de voi, de momentele în care am râs și am plâns împreună. Nu uitați că sunteți niște învingători și doar uniți vă puteți atinge țeluri cât mai înalte. Luptați pentru familia alb-albastră, pentru milioanele de suporteri, dar, mai presus de toate, luptați pentru voi. Curaj, ambiție, dăruire și atitudine. Baftă, leilor!”, era mesajul lui Mitriță. Acum, fotbalistul impresionează în Arabia, iar suporterii Craiovei încă speră la o revenire a acestuia în tricoul alb-albastru.

Silvian Cristescu 👍 Alex Mitriță ❤ Valentin Mihăilă 😮 Julius Wobay 😆

Cititorii 3 minute au șansa să-și aleagă echipa favorită, votând fotbaliștii preferați pentru fiecare post, de la portar, la atacanți. Votul va fi relizat la postarea publicată pe pagina de Facebook 3 minute și departajarea dintre jucători se va realiza prin reacții. Fiecare alb-albastru va avea o reacție reprezentativă, pe care fanii o vor putea folosi pentru a-l vota. Cele 4 reacții vor fi: Like, Ador, WoW și HaHA. Suporterii vor avea 48 de ore la dispoziție să decidă titularul fiecărui post, după care acesta va fi anunțat pe pagina de Facebook 3 minute. La finalul celor 11 runde de vot, după ce va fi stabilită cea mai bună echipa a Științei din ultimii 30 de ani, fanii vor avea ocazia să voteze și antrenorul preferat.

Bergodi se gândește deja la revenire: „Da, m-aș întoarce oricând”

Craiova a reluat pregătirile fără 3 fotbaliști!

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles