4.2 C
Craiova
vineri, aprilie 19, 2024

Gala Fotbalului Romanesc, o afacere FCSB! Băluță, premiu de consolare. Ce spune căpitanul Craiovei!

CFR e pe primul loc detașat, Craiova are cel mai frumos fotbal din Liga 1, dar premiile de la Gala Fotbalului Romanesc merg la FCSB.

 

5 dintre premiile importante de la Gala Fotbalului Românesc le-au luat jucătorii FCSB: Gnohere, Man, Budescu și Benzar. Provinciei i s-au aruncat ciosvârte. Astfel, căpitanul Universității Craiova, în ciuda evoluțiilor remarcabile s-a ales doar cu premiul Fotbalistul cu cea mai spectaculoasă ascensiune în anul 2017.

 

Alexandru Băluță a declarat: „A fost un an greu, dar reuşit. Am muncit mult pentru a avea parte de realizări. Vreau să mulţumesc colegilor care mi-au fost alături, familiei şi antrenorilor care mi-au dat încredere. În 2018 mi-aş dori să realizez mai multe decât anul acesta, să fiu într-un progres continuu şi cred că o să reuşesc asta. Eu zic că acesta este cel mai bun an al meu de când sunt în Liga I şi sper să nu fie şi ultimul. Îmi doresc să continui pentru că mai am multe de demonstrat. M-aş bucura dacă am câştiga un trofeu, noi ne dorim acest lucru, dar mai sunt multe meciuri până la final. Eu cred că avem puterea de a câştiga un trofeu. Totul se va decide când suntem în play-off. Atunci miza va fi mult mai mare şi toate echipele vom avea şanse la titlu”.

 

Gala Fotbalului Romanesc l-a premiat și pe Sorinaccio

 

În vârstă de 24 de ani, Băluță este unul dintre cei mai în formă fotbaliști din campionatul României, iar echipa pentru care evoluează în prezent, Univeristatea Craiova, ocupă locul 3 în clasamentul Ligii I. Băluță și-a făcut debutul internațional la seniori pentru România într-o victorie, scor 3-2 cu Chile, pe 13 iunie 2017.

 

Pe lângă decarul Universității Craiova, un alt oltean a fost premiat în cadrul Galei Fotbalului Românesc. Sorin Cârțu, legenda Craiovei Maxima, a primit premiul de excelenţă pentru întreaga activitate.

Tu decizi! Voteaza cea mai frumoasa studenta din Craiova!

sursa foto: facebook ucv1948.ro

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles