4.2 C
Craiova
vineri, aprilie 19, 2024

Mititelu l-a rugat pe Rotaru în lacrimi să nu-i lase familia înfometată

Patronul U Craiova 1948 S.A., Adrian Mititelu, a dezvăluit ce i-a cerut lui Mihai Rotaru în cadrul unei întâlniri secrete.

 

Mihai Rotaru și Adrian Mititelu, conducătorii celor două cluburi de fotbal din Craiova, s-au întâlnit între patru ochi în iulie. Patronul U Craiova 1948 a mărturisit într-un interviu amplu acordat Fanatik.ro: Nu vă ascund că în luna iulie, anul acesta, disperat după ce am pierdut procesul, l-am sunat şi m-am întâlnit cu el (n.r. – Mihai Rotaru). Asta nu am spus la nimeni până acum. I-am zis: „Omule, lasă-mă în pace! Lasă-mi familia în pace! Nu mă mai bloca!” Mi-a promis că nu va mai continua litigiile, dar nu s-a ţinut de cuvânt deloc. Ne-am întâlnit între patru ochi. L-am rugat ceva, mi-a promis, dar nu s-a ţinut de cuvânt. Nu are scrupule, credeţi-mă”.

 

Apoi, în cadrul interviului acordat, Mititelu a pornit tirul: Ca om nu poate să aibă vreo valoare umană pentru că nu se face aşa ceva unui alt patron. Ce mi-a făcut el… A pus umărul să mă distrugă, să bage în faliment Universitatea Craiova. De fapt şi pe înregistrările de şantaj sunt dovezi că spune treaba asta”.

 

Mititelu susține că există o grupare care îi ia suporterii

 

”Mi-a blocat patru ani de zile afacerile, efectiv banii, m-a făcut să sufăr foarte mult şi eu, şi familia mea. Şi în continuare finanţează o grupare care încearcă zi de zi să-mi ia mie suporterii, suporterii clubului pe care eu l-am cumpărat de la Staicu, să ştiţi”, a continuat Mititelu.

 

Adrian Mititelu s-a relansat în cariera de patron de club de fotbal în această vară, când a introdus echipa U Craiova 1948 în Liga Doljului. Parcursul formației finanțate de Mititelu este excelent: 17 victorii din tot atâtea posibile, fiind principala candidată la accederea la barajul de promovare.

Tu decizi! Voteaza cea mai frumoasa studenta din Craiova! 

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles