7.3 C
Craiova
joi, aprilie 18, 2024

SCM Craiova – U Cluj, ce meci e în Polivalentă! Campioana vine în Bănie!

Întâlnire de gradul 0 la început de week-end: SCM Craiova – U Cluj! Doar cu suporterii alături baschetbaliștii pot învinge campioana!

 

Echipa de baschet masculin SCM Craiova întâlnește campioana en-titre,U Cluj, vineri, 15 decembrie, de la ora 17:45, în Sala Polivalentă din Craiova.

 

În ultima partidă , oltenii de la SCM au pierdut în fața formației CSU Sibiu, scor 108 – 90. Învinși au plecat și baschetbaliștii echipei U BT Cluj din deplasarea de la CSM Steaua, scor 89 – 75. În clasamentul general al Ligii Naționale de Baschet masculin, SCM U Craiova ocupă locul 8, cu 12 puncte, în timp ce U BT Cluj se clasează pe locul 2, cu 14 puncte.

 

Săptămâna asta nu se joacă doar SCM U Craiova – U Cluj! Alte două meciuri sunt programate în Sala Polivalentă

 

Meciul de baschet dintre Craiova și Cluj nu este singurul eveniment sportiv care se dispută în această săptămână, la Sala Polivalenta. Echipa de volei masculin, SCM U Craiova, întâlnește CSM București, miercuri de la ora 18:00.

 

Suporterii olteni se reîntorc în Polivalentă, să-și încurajeze favoriții, sâmbătă, 16 decembrie, de la ora 12:45, când echipa de volei masculin, SCM U Craiova, primește vizita celor de la LMV Tricolorul Ploiești.

Citeste si Pe cine îți dorești să evite Universitatea Craiova în play-off

 

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles