12.8 C
Craiova
vineri, martie 29, 2024

Devis Mangia continuă încă 3 ani la Universitatea Craiova!

Devis Mangia și Universitatea Craiova au ajuns la un acord pentru prelungirea contractului până în iunie 2021.

 

Clubul oltean a pus capăt speculațiilor privitoare la despărțirea de Devis Mangia și aducerea lui Victor Pițurcă. Formația craioveană a anunțat pe site-ul oficial: „Clubul Universitatea Craiova are deplină încredere în munca depusă de antrenorul italian și cu toții, inclusiv suporterii, suntem convinși că Mangia este omul care ne va aduce trofeele atât de dorite, în viitorul apropiat.

 

Îi mulțumim domnului Mangia atât pentru munca depusă cât și pentru seriozitatea și profesionalismul arătate, calități care au făcut din el unul dintre cei mai respectați străini care au lucrat vreodată în campionatul românesc”.

 

Devis Mangia, încântat de prelungirea contractului

 

La conferința de presă premergătoare meciului cu CFR Cluj, Devis Mangia a declarat: ”Sunt fericit că am semnat prelungirea contractului. Am muncit încă de la început foarte bine cu patronul echipei, iar asta este foarte important pentru un antrenor. Avem un proiect bun la Universitatea și, într-adevăr, să întâlnești atâta seriozitate la un club și jucători atât de valoroși și de sufletiști este un motiv de bucurie pentru orice antrenor.”

 

Partida Universitatea Craiova – CFR Cluj se va disputa sâmbătă, de la ora 20:30, în cadrul etapei a 22-a din Liga 1. Cu cel puțin 25.000 de spectatori alături: „Nu cred că există nici un club din România care se poate lăuda cu astfel de suporteri. Suntem singurul club din România care are atât de mulți fani, care sunt lângă echipă”.

Voteaza! Ce factor va înclina decisiv balanța în Universitatea Craiova – CFR Cluj!

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Accesează-ne și aici!

Latest Articles

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Atentie Ads Block!!!

Va rugam dezactivati Ads Block, pentru a vioziona reclamele noastre de pe site. Va multumim de intelegere!