12.8 C
Craiova
vineri, martie 29, 2024

Gigi Becali visează la Băluță! „Numai așa ajung în primăvara europeană!”

Patronul FCSB, Gigi Becali, tânjește după jucătorii de la Universitatea Craiova. Oltenii zic că nu vor vinde spre București.

 

Fotbaliștii de la Universitatea Craiova au devenit o obsesie pentru Gigi Becali. Nu trece o zi în care patronul FCSB să nu-și manifeste dorința de a transfera de la formația olteană. Inclusiv azi și-a reiterat interesul pentru jucătorii Craiovei.

 

Gigi Becali i-a fixat și prețul de transfer lui Alexandru Baluta, în direct la Pro X: Am vreo doi jucători, numai la ei mă gândesc cum să fac să-i iau. Nu mai iau străini. Din republica Oltenia, da. Nu dau 3 milioane pe Băluță. Dau două milioane de euro. Nu vreau să vorbim de Băluţă, să nu se supere oamenii de Sărbători. Că de ce comentez, eu nu o fac cu rea-credinţă„.

 

Despre Mitriță a spus: M-a sunat cineva, puteam să-l iau, dar nu vreau să discutăm despre Mitriţă, să se supere toata lumea pe mine. De abia m-am împărtăşit„. Becali apreciază că dacă-i va aduce la echipa sa pe cei doi jucători se va putea bate de la egal la egal cu forțele Europei: „Mi-am propus să fac o echipă puternică, o unitate de elită! Vreau să ne batem de la egal la egal cu echipele mari. Vreau ca nul următor, pe vremea asta, să fim în primăvara europeană”.

 

Gigi Becali i-a fixat si pretul lui Alexandru Baluta!

 

Dacă avem în vedere vorbele lui Marcel Popescu, responsabil cu declarațiile pentru clubul oltean, șansele lui Becali de a transfera de la Universitatea Craiova sunt destul de mici. „Nu stiu cui i-a oferit Becali banii. Pentru noi, din momentul operatiunii Andrei Vlad, intre Universitatea Craiova si FCSB nu a fost niciun fel de dialog si nici nu o sa fie cu privire la Baluta sau la oricare alt fotbalist. Am auzit si eu declaratia potrivit careia s-au oferit doua milioane si noi am vrut trei. Nu e niciun dram de adevar aici! Noi putem sa vrem si cinci milioane, insa in niciun caz de la FCSB! Exista cluburi, exista oportunitati, Baluta poate merge sa joace intr-un campionat puternic”

 

Alexandru Băluță a marcat de 8 ori pentru Universitatea Craiova în acest campionat și a furnizat 4 pase decisive!

Citeste si: Turneul care a unit Craiova fotbalistică! Catalin Rizan, erou și liant!

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Accesează-ne și aici!

Latest Articles

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Atentie Ads Block!!!

Va rugam dezactivati Ads Block, pentru a vioziona reclamele noastre de pe site. Va multumim de intelegere!