7.9 C
Craiova
vineri, aprilie 19, 2024

Mândriile lui Genoiu sunt proiectele lui Solomon și ale Olguței!

La 5 ianuarie 2017, Mihail Genoiu a devenit prima interimar. Care au fost realizările cu care se mândrește în acest an și un pic de când e la cârma orașului ne-a răspuns chiar domnia sa.

 

În cadrul conferinței de presă de azi, l-am întrebat pe primarul Craiovei cu ce se mândrește cel mai tare în ultimul an, de când conduce orașul. „Principalele realizări în 2017 au fost finalizarea proiectelor din anii anteriori. Și mă refer aici la Parcul Nicolae Romanescu, la Water Park, Filantropia și stadion”, a fost răspunsul primarului.

 

Care va fi proiectul de suflet al lui Mihail Genoiu în 2018! „Cartierul Chinezesc, aceasta va fi investiția principală”, a venit pe nerăsuflate răspunsul. Îl terminați, l-am întrebat naivi. „Nu, îl reîncepem!”

 

În ce va investi Genoiu banii craiovenilor în 2018-01-17

 

Pe lângă celebrul Cartier Chinezesc, care își va schimba numele pentru că nu vor mai fi asiaticii constructori, bugetul de investit al Craiovei va mai avea nițcaiva destinații. În paranteză fie spus: „bugetul de investiții va fi cu un procent peste cel din 2017. Nu vom vitregi orașul de investiții și nu vom neglija cultura”.

 

Și setul de investiții în 2018 sună, în linii larg trasate de primar, cam așa: „Proiectul Casa Rusănescu, care se află într-o fază avansată, în sensul că e în faza de analiză la Ministerul Dezvoltării. 2 pachete de 6 și 5 blocuri au trecut de studiul de fezabilitate. Mai avem în lucru 35 de blocuri, care se află în diferite stadii”.

Citeste si: Cauți pe net Viorica Dăncilă, afli că Iranul și Pakistanul fac parte din UE

Sursa foto: pagina de facebook Water Park Craiova

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles