26.7 C
Craiova
marți, aprilie 16, 2024

Cu ce bărbați să nu te întâlnești dintre cei pe care-i găsești pe Facebook

Ar trebui să eviți bărbații care au numai selfie-uri pe site-ul de socializare. Ori n-arată bine pentru că-și face poze doar la față, ori e altceva suspect. Oricum ar fi, ai grijă la aceste întâlniri cu bărbați pe care-i cunoști în mediul online!

Majoritatea relațiilor din ziua de azi încep pe Facebook. Oamenii se împrietenesc, vorbesc, își trimit poze, iar apoi când vine vorba de întâlnit face to face, evită. Oare de ce? Pentru că mulți se simt complexați, mulți nu arată ca-n mediul online, mulți nu sunt ceea ce vedem noi pe Facebook.

Cu ce bărbați să nu te întâlnești când îi găsești în mediul online

Dependentul de selfie, cum am zis și mai sus. E ok să-ți pui una, două sau trei poze, dar nu zilnic. Femeilor nu le plac pozele din baie ale bărbaților sau făcute în oglindă pe la vreo sală. Poți alege însă bărbați care-și pun 3 tipuri de poze : una clară cu ei în întregime, un selfie și o una cu ce se ocupă sau care-i pasiunea lui.

De cel care nu vrea nimic serios ar trebui să scapi. N-are rost să te implici într-o relație la care să tragi numi tu. Vezi că nu-și dorește ceva serios cu tine, nu-ți mai bate capul. Dacă-ți spune în  față că nu vrea ceva serios cu tine, atunci crede-l! Nu te implica în ceva ce -o să țină. Poate în momentul ăla cunoști pe alticineva, cine știe.

Lăudărosul. Ați auzit de el, nu? Că el face, că el are, că el muncește și multe altele. Cel care doar vorbește, dar nu-l ascultă nimeni. Și asta pentru că nu se face auzit, ci evitat. Alt semn pentru a nu iesi cu el? Când face o listă lungă de calități pe care ar trebui să le aibă partenera pe care o caută! Deci, dragile mele, ar trebui să evitați astfel de bărbați dacă vreți o relație sănătoasă și fericită. Lasă vorbitul pe Facebook și ieși la cafea. Acolo îți vei da seama dacă ceea ce vezi în online se aplică și în realitate.

 

Citește și dacă există viață după despărțire 

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles