12.3 C
Craiova
joi, aprilie 18, 2024

Ce contează pentru tine într-o relație. Câteva lucruri importante despre femei

Ce contează pentru tine într-o relație? Să-ți aducă o floare sau un sincer te iubesc? Să-ți ofere libertate sau puțină gelozie?

Ce contează pentru tine, ca femeie, nu sunt lucrurile materiale. Normal că-ți plac florile și-ai vrea să primești din când în când, dar nici alte gesturi tandre venite din partea iubitului nu strică. Puțină atenție, puțină înțelegere, dar și puțină libertate, de ce nu? Nu uita că faptele vorbesc mai mult decât cuvintele.

Uite câteva lucruri pe care ar trebui să le facă iubitul ca să te mulțumească

Să te întrebe cum ți-a fost ziua. E o întrebare super simplă, dar care contează extrem de mult, crede-mă. Întreab-o ce-a făcut, cum a fost la serviciu, cum a fost ieșirea în oraș. Întrebările de acest gen contează mult pentru o femeie. Să te sune sau să te asculte când ești nervoasă. Femeilor, le plac bărbații care-și fac griji pentru ele, dar nici prea mult pentru că se plictisesc repede.

Unei femei îi mai place să i se spună că arată bine. Nu contează dacă iubita ta este nearanjată, tu spune-i că e frumoasă oricum, și cu machiaj, și fără. Să te țină de mână. Poate pare puțin banal, însă femeilor le place asta. Așa cum contează și să-i trimiți mesaje la întâmplare, fără să ai ceva important să-i spui.

Să-i spui te iubesc fără motiv. Uneori femeile au nevoie să audă asta de la bărbatul iubit. Le oferă încredere în sine, siguranță și astfel partenerul de viață le oferă sentimentul de stabilitate, necesar într-o relație. Poate fi când mergeți cu mașina, când stați în liniște sau când vă uitați la un film de pe canapea. N-are cum să nu-ți placă să-l auzi spunându-ți asta!

Pentru tine ce contează cel mai mult?

 

Vezi și cele mai sexy tatuaje 

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles