6.4 C
Craiova
joi, aprilie 18, 2024

Party de revelion și bălăceală gratuită pentru pensionari, prioritățile craiovenilor!

Craiovenii au dezbătut care sunt direcțiile în care își doresc să se ducă banii din bugetul pe 2018. Propunerile sunt precum orașul, adică interesante.

 

Timp de 2 săptămâni a atârnat pe pagina de net a instituției care guvernează orașul un pdf plin de cifre, descifrabil doar pentru matematicieni. Pe baza lui, la Primăria Craiova a avut loc astăzi dezbaterea publică pentru bugetul pe 2018.

Primarul Genoiu a iesit la flipchart

După ce timp de vreo oră, psf-ul a fost defalcat și explicat de o doamnă de la prezidiu a urmat dezbaterea propriu-zisă. Cu mic, cu mare, în total vreo 5, craiovenii și-au exprimat doleanțele: unde își doresc să fie cheltuiți banii lor.

 

Bugetul pe 2018: liberi să ne exprimăm ce vrem pe banii noștri!

 

Și iată ce vrem! Pensionarii vor bălăceală gratuită în Water Park și chef de chef pentru ei de Revelion, un nene vrea sens dublu de circulație pe undeva prin Rovine și parcare la blocurile G2, G3 și G4. Altul vrea Aleea Personalităților în parc!

El e nenea cu parcarile la G2, G3 si G4

O doamnă de la un ONG vrea referendum pentru Kozlodîi! Primariul i-a zis: „întâi trebuie să facem comisie, expertiză, trebuie să ne consultăm cu juriștii. Dacă nu avem gândire și facem demagogie nu facem nimic”. Consilierul local PNL Adriana Ungureanu, a.k.a. Vivien vrea bani mai mulți pentru handbaliste și știe și de unde ar trebui să vină: „De la Filarmonică și Operă, că artiștii de-acolo nu calcă pe la serviciu”.

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles