14 C
Craiova
vineri, aprilie 19, 2024

VIDEO! Dacă ai fi în locul pariorului ce i-ai transmite lui Adam de la Stoke!

Să ratezi penalti în minutul 90! Se poate întâmpla oricui, inclusiv lui Adam al nostru! Dar cum naiba să ratezi apoi cu 7 metri de poartă goală în față? Iar tu să mai ai pe bilet doar victoria lui Stoke!

În privința pariurilor sportive nu avem o culme a ghinionului. I s-a întâmplat unui împătimit să aibă peste 10,5 cornere. La ultima fază mingea să iese în corner pentru lovitura de colț cu numărul 11, dar arbitrul să nu permită execuția și să fluiere finalul meciului, iar casa de pariuri respectivă să nu valideze cornerul.

 

Să revenim însă la oile noastre, adică la Stoke City. La una anume: Adam, executantul de penalti-uri. Așadar, ieșiseră până atunci victoriile lui Everton, West Ham și Swansea. În derby-ul Londrei se dăduse doar un gol, bifat și acesta.

 

Tu ce i-ai transmite lui Adam dacă ai fi jucat biletul de mai jos!

Mai era Stoke, care tocmai egalase. Și, în minutul 90, gazdele primesc penalti. Chiar și Ion Crăciunescu, dacă ar fi fost să-l acorde Vassaras și nu ar fi putut comenta în nici un fel. Însă l-ar fi răzbunat, fără îndoială, scoțianul Charlie Adam.

 

Adam al nostru a tras telefonat, portarul a parat. Dar mingea i-a revenit lui Adam, însă până să se dezmeticească, i-a fost suflată în corner. Și așa au zburat pe geam vreo 2.500 lei (vezi biletul).

 

Macar cota 2 din 10 februarie sa iasa! 

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles