12.3 C
Craiova
joi, aprilie 18, 2024

UPDATE: Simona Halep s-a retras de la turneul de la Doha!

Simona Halep a obținut calificarea în semifinala de la Doha, după ce a trecut de Catherine Bellis, în două seturi, scor 6-0,6-4! Insa din cauza unei accidentari a decis sa abandoneze.

Simona Halep s-a calificat fără mari probleme în semifinala turnului de la Doha. Românca este printre favorite în Qatar și a trecut cu 6-0,6-4, de sportiva din Statele Unite, Catherine Bellis, numărul 48 WTA.

„Sunt foarte mulțumită de cum a început anul. Mă simt minunat aici. Este frumos să joc iar o semifinală. A fost dificil pentru mine pentru că adversara mea a jucat foarte repede. La sfârșit am servit bine și am fost puțin mai agresivă. Joc tenis pentru că lucrurile merg bine când doar joc, iar dacă vine și locul 1, cu atât mai bine”, a spus Halep la finalul partidei.

Simona Halep continuă aventura de la Doha!

În semifinală, Simona se va duela cu Garbine Muguruza care a câștigat cu 3-6, 6-1, 6-4 în fața Carolinei Garcia și a fost prima semifinalistă a turneului WTA de la Doha.

În 2014, Halep a câștigat turneul de la Doha și a obținut, la acel moment, cel de-al optulea titlu al carierei, dar în același timp și cel mai important. Românca luptă cu daneza Caroline Wozniacki pentru fotoliul de lider mondial. Pentru a-și recupera poziția, Simona are nevoie să avanseze cu un tur în plus față de campioana de la Australian Open.

Citește și: Mihai Roman a fost împrumutat la o altă formație din Liga 1!

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles