10.6 C
Craiova
joi, martie 28, 2024

Mangia s-a pronunțat! Pe cine scoate Gardoș din primul 11!

Antrenorul Universității Craiova, Devis Mangia, a vorbit despre sistemul de joc, despre jucătorii pe care îi are sub comandă și despre poziția pe care evoluează Florin Gardoș!

Universitatea Craiova a reușit să transfere doi jucători importanți pe ultima sută de metrii, iar Mangia s-a arătat încântat de achizițiile formației din Bănie. Italianul a vorbit despre lotul pe care îl are la dispoziție și despre competiția care s-a format în echipa Craiovei, după venirea lui Florin Gardoș.

„Cu noii jucători care au venit, noi am completat echipa. Pentru mine este mai bine să am șase fundași decât cinci, este mai bine sa am mai mulți mijlocași. Ne gândim la meciurile care urmează. Nu știu dacă o să joace Gardoș. Sunt doi jucători noi, trebuie să se obișnuiască cu ideea noastră despre fotbal. O sa dureze. Orice se poate întâmpla. O sa țin cont și de lucrurile bune pe care le-au făcut jucătorii noștri de la începutul sezonului. Poziția din clasament arată că ei au făcut o treaba foarte bună”, a spus Mangia, la conferința de presă premergătoare meciului cu ACS Poli Timișoara.

Pe cine poate scoate Gardoș din primul 11!

Odată cu venirea fundașului de la Southampton, Craiova s-a blindat în compartimentul defensiv. Acest transfer îl poate scoate din primul 11, pe Răzvan Popa, jucătorul care începuse să arate un joc foarte bun în tricoul alb-albaștrilor. Tehnicianul oltenilor, nu a exclus varianta în care alt jucător ar putea fi înlocuit în formația de start.

„Gardoș a făcut două antrenamente. Este într-o forma bună, este adevărat ca poate să mai crească din punct de vedere fizic. Florin poate juca atât în centru, cât și în dreapta. Dacă îi va lua locul lui Popa, nu înseamnă ca nu avem alt jucător sunt 21 de ani, care sa intre. Vom gândi fiecare strategie în parte”, a precizat antrenorul Craiovei.

Sursă foto: ucv 1948

Citește și: Nicușor Bancu, plin de încredere! „Nu ne vor sta în cale” 

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Accesează-ne și aici!

Latest Articles

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Atentie Ads Block!!!

Va rugam dezactivati Ads Block, pentru a vioziona reclamele noastre de pe site. Va multumim de intelegere!