10.6 C
Craiova
joi, aprilie 25, 2024

Cu cine vrei să joace Universitatea în prima etapă din play-off!

În prima etapă din play-off se vor întâlni locul 3 cu locul 4. Universitatea Craiova va încheia cu siguranță pe ultima treapă a podiumului. Cine îți dorești să ocupe locul 4 după meciurile din seara asta, pentru a fi prima victimă pe Oblemenco!

 

În câteva ore se va stabili clasamentul cu care va începe partea a doua a întrecerii interne, anume cea din play-off. Sunt sigure de prezență patru echipe: CFR Cluj, FCSB, Universitatea Craiova și Astra Giurgiu. Pentru celelalte două locuri se bat, în meciuri de care pe care Dinamo, Poli Iași și Viitorul.

 

În funcție de rezultatele meciurilor Astra – Dinamo și Iași – Constanța se va stabili clasamentul final din play-off. Toate cele patru echipe au posibilitatea să încheie sezonul regulat pe locul 4.

 

Pe cine vrei în prima rundă din play-off!

 

Potrivit programului, în prima etapă din play-off-ul Ligii 1, locul 3, adică Universitatea Craiova, va întâlni ocupanta poziției 4, pe stadionul Ion Oblemenco. Tu pe cine vrei în primul meci? Să fie Astra, Dinamo, Viitorul sau Iașiul!

 

Vineri, Universitatea Craiova a încheiat la egalitate, 1-1, meciul susținut pe Oblemenco cu Poli Timișoara, în ultima etapă din campionatul regulat.

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles