10.6 C
Craiova
joi, martie 28, 2024

PSD Dolj, susținere totală pentru Liviu Dragnea!

La data de 10 martie e Congres Extraordinar al PSD. Doljenii care fac parte din partid s-au reunit de dimineață pentru a stabili pe ce direcții vor merge.

 

Sâmbătă dimineața, la Filarmonica Oltenia, PSD Dolj s-au întâlnit pentru a hotărî ce va susține în cadrul Congresului Extrarodinar al partidul din data de 10 martie. La adunarea de peste o săptămână vor participa 175 de delegați din Dolj, cu lecțiile făcute.

 

Ei îl vor susține în continuare pe Liviu Dragnea la conducerea partidului. Potrivit rezoluției votate în unanimitate de doljeni, Dragnea ar urma să fie ajutat de Marian Neacșu, ca președinte executiv. Vicepreședinții agreați de pesedistii doljeni sunt Lia Olguța Vasilescu și Paul Stănescu.

 

La Congresul Extraordinar din 10 martie, cei 175 de delegați ai PSD Dolj vor susține și trei proiecte de interes general pentru comunitate. E vorba de proiectul de reabilitare al Colegiului Carol I, pe bani de la CNI; de construirea spitalului regional, ce tinde să devină o telenovelă; și de construirea drumului expres Craiova – Pitești, aflat acum în procedura de achiziție publică.

Aproape 1 miliard de lei pe SMS-uri la Măruță!

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Accesează-ne și aici!

Latest Articles

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Atentie Ads Block!!!

Va rugam dezactivati Ads Block, pentru a vioziona reclamele noastre de pe site. Va multumim de intelegere!