5.6 C
Craiova
vineri, aprilie 19, 2024

Accident în Gorj. Un tânăr a murit, iar alte patru persoane au fost grav rănite

Cinci persoane au fost rănite grav după ce maşina în care se aflau a intrat, luni dimineaţă, într-un cap de pod, pe E 79, în localitatea Drăguţeşti din judeţul Gorj!

Cinci persoane cu vârste între 18-50 au fost grav rănite după ce au intrat cu mașina într-un cap de pod. Patru victime au fost duse la spital, iar tânărul șofer de 23 de ani a fost resuscitat la fața locului. După încercări nereușite de resuscitare, tânărul a decedat.

Șoferul nu a adaptat viteza la condițiile de drum

Potrivit ISU Gorj, accidentul s-a produs pe E 79, în dreptul localităţii Drăguţeşti. ”La faţa locului s-au deplasat 2 echipaje pentru descarcerare şi un echipaj SMURD din cardul Detaşamentului de Pompieri Târgu-Jiu, precum şi 4 echipaje din cadrul SAJ Gorj care au constatat că în urma impactului unui autoturism cu un cap de pod au rezultat 5 victime, dintre care 3 victime încarcerate”, arată ISU Gorj.

Șoferul maşinii, în vârstă de 23 de ani. Acesta ar fi condus cu viteză prea mare pe un drum acoperit cu polei. „Şoferul în vârstă de 23 ani nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a intrat într-un cap de pod. În maşină mai erau patru persoane, doi bărbaţi şi două femei, cu vârste între 18 şi 50 de ani, care au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Andrei Lazăr, conform mediafax.

Un român a fost omorât în Franța. Mai multe detalii aici 

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles