10.6 C
Craiova
joi, martie 28, 2024

Care e unsprezecele câștigător cu Dinamo! Debutează Gardos și Santos?

Cuvântul de ordine în tabăra olteană este calificarea! Trupa lui Devis Mangia are ocazia mâine să dea două lovituri: să facă un pas mare spre trofeu și să încheie prematur sezonul pentru rivala din București. Le va da cu Gardos si Santos in teren?

 

Cel mai scurt drum spre un trofeu e Cupa României. Universitatea Craiova a făcut 2 pași mari: prin victoriile cu 2-0 cu Sepsi și 3-2, în prelungiri, cu CS Afumați. Oltenii sunt în fața pasului 3, contra lui Dinamo.

 

Zlatinski a mărturisit: „vrem Cupa și campionatul!” Așa că este de așteptat ca Devis Mangia să arunce în luptă cel mai bun 11, care să facă diferența în meciul contra câinilor roșii. Nu este timp de experimente, deoarece pentru olteni, în foame de trofee, calificarea este esențială.

 

Ar trebui aruncati in lupta Gardos si Santos?

 

În aceste condiții par improbabile mutări radicale în prima formulă care s-a cristalizat astfel: Mitrovic – Popa, Kelic, Tiago – Martic, Zlatinski, Mateiu, Bancu – Gustavo, Băluță, Mitriță. Însă pe parcursul meciului este plauzibil să apară și noile achiziții din această iarnă: Glavina, Gardos si Santos.

 

Partida Universitatea Craiova – Dinamo București, din sferturile de finală ale Cupei României, se joacă marți, de la ora 17:00, pe stadionul Ion Oblemenco.

Ce deznodământ anticipezi la meciul Craiova – Dinamo!

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Accesează-ne și aici!

Latest Articles

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Atentie Ads Block!!!

Va rugam dezactivati Ads Block, pentru a vioziona reclamele noastre de pe site. Va multumim de intelegere!