12.8 C
Craiova
vineri, martie 29, 2024

Spitalul Corabia, reabilitat termic cu fonduri europene.

Spitalul Corabia, reabilitat termic cu fonduri europene! Primarul orașului a semnat contractul de finanțare la sfârșitul săptămânii trecute!

Contractul de finanţare a proiectului „Creșterea eficienței energetice a pavilioanelor centrale ale Spitalului Orășenesc Corabia” a fost semnat, la sfârșitul săptămânii trecute de primarul Iulică Oane şi directorul general al ADR SV Oltenia, Marilena Bogheanu.

Proiectul vizează creșterea eficienței energetice

Obiectivul general al proiectului vizează creșterea eficienței energetice în clădirea publică a Spitalului Orășenesc din Corabia (pavilioanele C1 și C2) prin derularea de lucrări de intervenție cu scopul termoizolării și reabilitării celor două corpuri, modernizării instalațiilor de preparare și distribuire a agentului termic și a apei menajere calde, inclusiv utilizarea de surse regenerabile pentru asigurarea necesarului de energie, precum și alte lucrări conexe, conform jurnalulolteniei.ro

Prin creșterea performanței energetice la Spitalul Corabia, pe termen scurt și mediu, se degrevează autoritatea publică locală de cheltuielile cu combustibilul convențional utilizat, se reduc cheltuielile cu întreținerea imobilului, se asigură susținerea agenților economici din domeniul construcțiilor și se creează noi locuri de muncă pe perioada de derulare a intervenției”, a afirmat Dan Oltean, purtătorul de cuvânt al Primăriei Corabia.

Proiectul este realizat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 3.1 B. Valoarea investiţiei se ridică la 8.282.348,46 lei, TVA inclusă, din care finanţare nerambursabilă este suma de 7.603.007,37 lei.

 

Spitalul de atletism nu va fi gata anul acesta. Vezi declarația lui Mihail Genoiu http://bit.ly/2DFHgxM

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Accesează-ne și aici!

Latest Articles

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Atentie Ads Block!!!

Va rugam dezactivati Ads Block, pentru a vioziona reclamele noastre de pe site. Va multumim de intelegere!