5.6 C
Craiova
vineri, aprilie 19, 2024

Măsuri de ordine pentru meciul naționalei României din Bănie

Peste 320 de jandarmi, 360 de la firma de pază, 200 de polițiști și 20 de pompieri se vor ocupa de ordinea din seara asta de pe Oblemenco!

La un meci cu grad mediu, noi, Jandarmeria, trimitem cam 200 de oameni. Sunt informaţii că anumite grupuri de suporteri ar putea încerca să producă incidente, dar noi suntem pregătiţi să facem faţă oricărei situaţii”, a comentat Cristina Etegan, sublocotenent Jandarmeria Mobilă Craiova.

Naționala României revine în Bănie astă seară

„La România- Suedia vor participa în jur de 800 de oameni care vor asigura paza şi ordinea. Vor fi 320 de jandarmi, 360 de la firma de pază, 200 de poliţişti şi 20 de pompieri. Este considerat un meci cu grad mediu de risc, dar fiind o partidă a echipei naţionale, am suplimentat totuşi numărul de efective, a declarat Cristina Etegan.

Cei responsabili de pază și ordine vor asigura zona apropiată a stadionului, traseele de afluire şi defluire ale spectatorilor şi protecţia delegaţiilor echipelor şi oficialilor, precum şi interiorul stadionului. De altfel, jandarmii recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică şi să se delimiteze de orice formă de violenţă pentru că nu vor fi tolerate acțiunile care vor perturba meciul sau alți spectatori.

Toată activitatea din interiorul stadionului va fi filmată, iar aceste materiale vor deveni probe în instanţă, în situaţia producerii de fapte antisociale.

Fundașul de Fier ne apară acum din cer 

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles