10.6 C
Craiova
vineri, aprilie 26, 2024

Un primar a lovit cu mașina o minoră din Caracal

Un primar a lovit cu mașina o tânără din Caracal! Minora a ajuns la spital cu traumatism abdominal și triplu traumatism de bazin după ce un autoturism condus de primarul comunei Redea, Dan Bălă, a lovit-o pe o stradă din Caracal!

O minoră din Caracal a fost accidentată grav de primarul comunei Redea. Edilul este acum judecat pentru vătămare corporală din culpă. Tânăra a suferit afecțiuni grave. A ajuns la spital cu traumatism abdominal și triplu traumatism de bazin.

Edilul s-a ales cu dosar penal

Accidentul s-a petrecut vineri seară pe strada Iancu Jianu, în fața centrul local al  APIA, în timp ce fata traversa strada. Impactul a fost atât de puternic, încât minora a suferit mai multe traumatisme grave.

„Este vorba de o tânără de 14 ani rănită prin accident rutier. Victima a suferit un traumatism de bazin și un traumatism abdominal și a fost transportată la Centrul de Primire Urgențe din Caracal. În timpul investigațiilor medicale s-a observat că traumatismul de bazin este, de fapt, o triplă fractură, motiv pentru care pacienta a fost transferată la Spitalul Craiova”, a declarat, pentru olt-alert.ro, purtătorul de cuvânt al Ambulanței Olt, medicul Alin Duminică.

Primarul din Redea a fost supus testului de alcoolemie, însă acesta a fost negativ. Edilul urmează să fie judecat pentru vătămare corporală din culpă. S-a ales cu dosar penal.

Incendiu la Spitalul din Slatina

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles