18.7 C
Craiova
marți, aprilie 16, 2024

Vlad Screciu: „Va fi o bătălie crâncenă”

Tânărul fotbalist al Universității Craiova, Vlad Screciu, a vorbit despre partida cu CFR, despre rolul pe care îl are în echipă, dar și despre duelurile pe care o să le dea cu atacanții ardelenilor!

Vlad Screciu a revenit de curând printre titularii Universității Craiova. Acest lucru a fost posibil și prim prisma accidentării suferite de Popa. Tânărul fotbalist a vorbit despre importanța următoarelor partide, cu CFR Cluj, Botoșani și FCSB, dar și despre obiectivul oltenilor pentru acest final de campionat.

Ar fi un lucru destul de bun să terminăm pe 3 pentru că ușor-ușor ne-am îndepărtat de primele două locuri. Vom juca cu CFR, Botoșani si FCS B. Noi vom lua fiecare meci în parte așa cum sunt și le vom trata la victorie” , a declarat Vlad Screciu.

Țucudean și Omrani, principalele pericole pentru Vlad Screciu!

Fundașul Craiovei a vorbit și despre duelurile pe care o să le dea cu atacanții ardelenilor, dar și despre rolul pe care îl are la formația din Bănie. CFR Cluj are în componență jucători masivi, de forță, dar oltenii nu stau foarte bine din acest punct de vedere.

Craiova nu stă foarte bine la fazele fixe, dar ați văzut că nu am luat multe goluri la fazele fixe. Va fi o bătălie crâncenă, pentru că și Omrani și Țucudean sunt înalți. Titular de drept nu sunt, m-am antrenat și îi mulțumesc domnului antrenor că s-a bazat iar pe mine”, a spus Screciu.

 

Citește și: Mangia: „O sa iau doi, trei jucători de la echipa a doua”

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles