12.8 C
Craiova
vineri, martie 29, 2024

Veste bună pentru craioveni!1.500 de locuri de muncă oferite de Ford România

La Craiova urmează să fie fabricat un nou model de autoturism! Președintele Ford România, Ian Pearson, a declarat acest lucru în urma unei întâlniri cu prefectul județului Dolj, Dan Narcis Purcărescu, cu viceprimarul municipiului Craiova Adrian Cosman și președintele Consiliului Județean, Ion Prioteasa!

La Craiova urmează să fie fabricat un nou model de autoturism, care se adaugă producției actuale, ce include automobilul EcoSport și motorul EcoBoost. Acest lucru a fost discutat în urma unei întâlniri a Președintelui Ford România, Ian Pearson, cu prefectul județului Dolj, Dan Narcis Purcărescu, cu viceprimarul municipiului Craiova Adrian Cosman și președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa!

Ford România fabrică un nou model de autoturism la Craiova

„Această decizie strategică antrenează investiții de aproximativ 200 de milioane de euro din partea companiei, precum și angajarea altor 1.500 de persoane, practic un întreg schimb suplimentar care apare în programul de lucru al uzinei din Craiova”, a spus președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa.

Se pare că, acest model nou de autoturism care se va fabrica la Craiova, nu va fi un succes doar pentru compania, ci și pentru craioveni. Aceștia vor avea noi locuri de muncă, în jur de 1 500. Noul model de autoturism, care se adaugă producției actuale, include automobilul EcoSport și motorul EcoBoost. „Ford confirmă producţia celui de-al doilea model la fabrica din Craiova. Noul model se va adăuga producţiei actualei generaţii a SUV-ului de clasă mică Ford EcoSport şi motorului 1.0 EcoBoost”, se arată în comunicat.

„Investiția demonstrează încrederea companiei Ford în angajamentele asumate de Guvernul României pentru a îmbunătăți infrastructura”, se arată într-un comunicat de presă al Ford România.

Scandal pe biletele de la Cupa României! „Sunt perisabile, se rup!” https://bit.ly/2GKZ5wT

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Accesează-ne și aici!

Latest Articles

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Atentie Ads Block!!!

Va rugam dezactivati Ads Block, pentru a vioziona reclamele noastre de pe site. Va multumim de intelegere!