12.8 C
Craiova
vineri, martie 29, 2024

O vilă a fost distrusă de flăcări, noaptea trecută, în Olt

O vilă în care locuiau 7 persoane din Olt a fost distrusă noaptea trecută de flăcări! Peste douăzeci de pompieri au intervenit noaptea trecută!

Peste douăzeci de pompieri au intervenit, noaptea trecută, în comuna Coteana, județul Olt, unde o vilă în care locuiau 7 persoane a luat foc. Vila a fost dstrusă de flăcări. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta violent, cu flăcări și degajări mari de fum, la acoperișul casei și la bunurile aflate în interior.

Intervenția pompierilor a durat trei ore și jumătate

Intervenția pompierilor a durat trei ore și jumătate pentru că incendiul s-a dezvoltat foarte repede din cauza izolației de polistiren a vilei și a materialelor consumabile din interior. „Au ars acoperișul casei pe circa 250 de metri pătrați, mobilier, electronice, electrocasnice și tocăria din PVC de la etajul locuinței”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este un scurtcircuit electric produs la un frigider. „Recomandăm cetățenilor să nu pună în funcțiune electronice sau electrocasnice cu improvizații sau cabluri electrice cu izolația deteriorată și să apeleze numai la personal autorizat pentru remedierea eventualelor defecțiuni”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al Pompierilor.

Un copil a stat ascuns trei zile de frica părinților https://bit.ly/2LL11Zd

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Accesează-ne și aici!

Latest Articles

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Atentie Ads Block!!!

Va rugam dezactivati Ads Block, pentru a vioziona reclamele noastre de pe site. Va multumim de intelegere!