6.7 C
Craiova
joi, aprilie 18, 2024

Andrei Ivan, scăpat printre degete de Craiova!

Fostul atacant din Bănie, Andrei Ivan, a fost foarte aproape de o revenire la Craiova! Oltenii l-au vrut, dar cine a dat bani mai mulți a câștigat!

Potrivit informațiilor noastre, Craiova l-a vrut pe Ivan înapoi, măcar sub formă de împrumut. Formația din Rusia, FC Krasnodar, este dornică să-l împrumute pe atacant pentru ca acesta să-și recapete forma de altă dată. După cum știm încă din momentul în care a plecat, fostul căpitan din Bănie are un salariu de 30.000 de euro pe lună, în Rusia, iar acest aspect a cântărit destul de mult.

Clubul din Bănie l-a dorit înapoi pe Ivan, poate la insistențele suporterilor, poate din dorința de a-l repune pe picioare sau poate din alt motiv. Important este că a existat bunăvoință din partea Craiovei. Din păcate pentru alb-albaștri, se pare că atacantul o să fie împrumutat în Austria, la Rapid Viena. Austriecii s-au angajat să-i plătească integral salariul fotbalistului, așa că mutarea urmează să fie oficializată.

În 101 meciuri pentru Universitatea Craiova, Andrei Ivan a marcat de 19 ori și a reușit 13 pase decisive. La Krasnodar, atacantul nu a fost atât de decisiv. Fotbalistul a ajuns în Rusia în august, contra sumei de 3 milioane de euro.

Sursa foto: ucv1948.ro
Citește și: Reacțiile suporterilor după vânzarea lui Băluță! 

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles