19.5 C
Craiova
marți, aprilie 16, 2024

Mangia știe unde a greșit în meciul cu UFA!

Antrenorul Devis Mangia, jucătorii Nicușor Bancu și Alexandru Mateiu au prezentat concluziile după Craiova – UFA 2-3.

 

Devis Mangia: „Un antrenament bun, ne-am creat multe oportunități de a marca, dar le-am oferit și adversarilor șanse de a înscrie. Trebuie să ridicăm nivelul, să găsim soluții simple în joc, nu să ne complicăm inutil”.

 

Nicușor Bancu: „S-a marcat mult, a fost un meci deschis, cinci goluri. Din păcate am pierdut din nou. Dar important e că suntem toți sănătoși, vrem să ne întoarcem cu forțe proaspete pentru Supercupă. Se acumulează oboseală, începem să ne revenim din punct de vedere fizic și sperăm ca la startul meciului cu CFR să fim toți sută la sută. Suporterii noștri sunt peste tot, inclusiv aici în Austria. Ei vin cu riscul de a pierde locul de muncă”.

 

Alexandru Mateiu: „A fost un meci foarte frumos, important e că suntem toți sănătoși. A fost un antrenament bun. Părerea mea e că am jucat mai bine ca ei și meritam victoria. Suntem un pic încărcați, au fost antrenamente grele, două pe zi. Asta e cel mai bun lucru, să ne pregătim, să ne facem jocul și în amicale și să începem cu dreptul și în supercupă. La ora meciului vom fi sută la sută”.

Sursa foto: facebook ucv1948.ro

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles