12.8 C
Craiova
vineri, martie 29, 2024

FOTO! Stabilim cel mai bun 11 de la Mondialul din Rusia!

Au mai rămas 4 meciuri de disputat din turneul care se desfășoară în Rusia. Care apreciați că au fost cei mai buni jucători, post cu post, până acum?

 

Danijel Subašić – datorită faptului că și-a dus echipa mai departe după 2 loterii de lovituri de departajare.

 

APĂRĂTORI

 

Fernandes – fundașul rus, cu origini braziliene, a fost la un pas să fie eroul gazdelor. Însă golul prin

 

Varane – cel puțin pentru evoluția din sfertul cu Uruguay, când Luis Suarez nu a mișcat în fața lui.Însă și partidele din optimi și grupe au fost fără greșeală.

 

Maguire – cu joc fix, exact, în apărare. Tipic pentru un fundaș masiv englez. Și cu veniri în ofensivă la fazele fixe, menite să creeze panică pentru apărările adverse. A spart lacătul apărării suedeze.

 

Kieran Trippier – a evoluat mult peste așteptări la această Cupă Mondială. Și-a făcut cu exactitate treaba defensivă, dar a șarjat în continuu apărările adverse.

 

MIJLOCAȘI

N’Golo Kanté – este mijlocașul defensiv de clasă al Franței, a demonstrat-o la fiecare meci de la acest turneu. Le-a permis jucătorilor ofensivi să evolueze avântat, aceștia știind ca acolo e Kante, care le protejează spatele.

 

Luka Modrić – considerăm că este cel mai bun mijlocaș de creație din competiție, un candidat serios la Balonul de Aur, în special dacă naționala Croației ajunge în finală. Excelent atât în atac, cât și în apărare.

 

Kevin De Bruyne – crucial pentru evoluția reprezentativei Belgia. Incursiunile ofensive, pasele de clasă și viziunea în joc îl fac să aconteze un loc în 11 ideal al Mondialului din Rusia.

 

ATACANȚI

Eden Hazard – cu un control incredibil al mingii, este unul dintre cei mai buni dribleori din lume. Implicat în majoritatea acțiunilor ofensive ale Belgiei, a creat numeroase șanse de gol.

 

Romelu Lukaku – este unul dintre cei mai compleți atacanți din lume la ora actual. Puternic, rapid, intelligent în joc și cu o lovitură de cap excelentă. Are 4 goluri în turneu până acum.

 

Harry Kane – golgheterul Cupei Mondiale în acest moment, cu 6 reușite. Este, de la distanță, liderul naționalei Angliei în acest moment. Pretendent la Balonul de Aur, firesc în funcție și de performanțele naționalei Celor Trei Lei.

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Accesează-ne și aici!

Latest Articles

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Atentie Ads Block!!!

Va rugam dezactivati Ads Block, pentru a vioziona reclamele noastre de pe site. Va multumim de intelegere!