fbpx

A dat boala-n prefecți și subprefecți! Însă, guvernul a găsit leac pentru a-i „trata”

Probleme pentru guvernul PNL cu câteva zile înainte de prezidențiale. Mai mulți prefecți, numiți de PSD, au anunțat că sunt bolnavi, liberalii acuzându-i pe social-democrați că vor să blocheze alegerile.

„Am văzut că se îmbolnăvesc prefecți, domnule ministru. E un virus, e o epidemie. S-a mai îmbolnăvit vreun prefect?”, l-a întrebat Orban pe ministrul de Interne care l-a informat că doi prefecți și un subprefect s-au îmbolnăvit.

„Am înțeles. Căutați soluții să existe cineva care să exercite autoritatea prefectului acolo unde s-au îmbolnăvit prefecții și ținem minte această îmbolnăvire în prag de alegeri”, a comentat Orban.

Potrivit legii prefecții au atribuții în privința organizării alegerilor, de la transportul materialelor necesare votării la asigurarea pazei secțiilor de votare, scrie realitatea.net

Într-o videoconferință cu prefecții, ținută joi, Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat că va trimite o echipă de medici de la Policlinica MAI din Oradea pentru a le „acorda asistență medicală” prefectului și subprefectului din Arad, care s-au îmbolnăvit brusc chiar înainte de alegeri.

„Voi trimite o echipă de medici de la policlinica din Oradea, ca să-i ajutăm, că poate au primit o medicamentație greșită. Să nu fie, Doamne ferește, mai grav. Deci, Ministerul de Interne va fi mâine la Arad pentru a le acorda asistență medicală celor doi colegi astfel încât ei sa revină cât mai repede la obligațiile profesionale, administrative, guvernamentale și chiar politice pe care le au. Eu nu cred ca au fost orientați doi viruși în Arad exact să atace prefectul și subprefectul, si ei să cadă subit într-o boală. Voi trimite specialiști medicali să îi tratăm.

Sunt trist, ca fost prefect, pentru o asemenea situație. Prefectura este a arădenilor, nu a PSD sau PNL. Îmi exprim tristețea ca în mijlocul furtunii, căpitanul a părăsit nava. Învățăm din aceste situații”, i-a spus Vela unui reprezentant al Prefecturii Arad.

Iată cum a decurs dialogul ministrului de Interne cu reprezentantul prefecturii Arad:

Vela: Dacă această viroză este atât de gravă, cine semnează acte la Prefectură?

Arad: Cum ordonați dvs. În privința alegerilor, va semna doamna președinte a BEJ, celelalte documente… (se stramba, facand un gest de neputinta)

Vela: Cine semnează acte în situații de urgență?

Arad: În momentul de față, nu are cine.

Vela: Am decis, în judetul Arad vom înființa un nou post de subprefect, care este vacant. Vom propune un nou post, până la însănătoșirea colegilor din Arad, până vom reveni la starea inițială, pentru ca nu vom încărca statul cu un nou post de subprefect.

În 3 minute poți să vezi și: Începe depesedizarea! Se face inventarul la rude, pile și amante

Ponta, singur-cuc! Partidul traseiștilor a făcut implozie

Votul prin corespondență poate fi fraudat! O demonstrează un român din Marea Britanie

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0