fbpx

S-a gândit să dea milităria jos din pod și să sune la poliție

S-a înarmat cu răbdare și-a sunat la poliție după ce a găsit în podul casei sale din Strehaia, două pistoale și peste 100 de cartușe cu glonț!

Un bărbat de 65 de ani a făcut descoperirea vieții lui tocmai în podul casei. Renova acoperișul casei, veche de 150 ani, lăsată moștenire, când a văzut muniția sub o grindă. Bătrânul a anunțat imediat poliția. „Specialiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au identificat 84 cartuşe cu glonţ calibru 5,6 mm, un încărcător de pistol în interiorul căruia se aflau 3 cartuşe cu glonţ calibru 9 mm, 17 cartuşe cu glonţ calibru 7,62 mm, 23 capse nepercutate, precum şi două pistoale, unul posibil să fie confecţionat artizanal. Poliţiştii au ridicat întreaga cantitate de muniţie si cele două arme în vederea continuării cercetărilor sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Strehaia”, au transmis reprezentanții IPJ Mehedinți.
Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cum a ajuns muniția acolo și de cine a fost ascunsă, dar și ce vechime are. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Chetă pentru fotbal. Primarul care susține echipa comunei cu banii din pariuri https://bit.ly/2PukEr6

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0