A fost arestat pentru că a înșelat un craiovean

Un tânăr din Severin a fost arestat pentru că a înșelat un craiovean! Tânărul de 17 ani din Drobeta Turnu-Severin a fost prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă!

Autoritățile locale craiovene au introdus în arestul IPJ Dolj, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, un tânăr de 17 ani, din Drobeta Turnu Severin, pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune. Incidentul s-a petrecut pe 22 martie, iar ziua următoare, tânărul a fost prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă.

Bărbatul a fost înșelat cu o tranzacție în mediul online

Potrivit IPJ Dolj, polițiștii au fost sesizați de un bărbat din Craiova că ar fi fost înșelat în mediul online în urma unei tranzacții.  Oamenii legii au stabilit faptul că persoana vătămată postase pe un site de vânzări un anunţ de comercializare a unor monede din aur. Vânzătorul a fost abordat de către un tânăr care s-a dat drept cumpărător şi care, prin prezentarea unui document ireal prin care era atestată efectuarea plăţii datorate, l-a determinat pe proprietar să trimită bunurile prin intermediul unei firme de curierat.

Vânzătorul, adică bărbatul din Craiova, și-a dat seama că ar putea fi vorba de o înșelăciune deoarece tânărul din Severin insista să primească un nou colet, deși primul nici nu ajunsese. Persoana a pregătit un nou colet și i l-a trimis tânărului, însă de data aceasta autoritățile au fost anunțate.

În cele din urmă, polițiștii au aflat că era vorba de un tânăr din Drobeta Turnu-Severin, Mehedinți care cu o chitanță falsă îl înșelase pe bărbatul din Craiova. Tânărul a fost arestat și adus la Craiova.

Inundații la Corabia și Bechet https://bit.ly/2DRoSlo

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *