32.3 C
Craiova
joi, iunie 13, 2024

A fost mare ,,Baiaram” la Arad!

Băieții lui Rădoi au început meciul prost, dar și-au revenit repede!

UTA – Universitatea Craiova: 1-2

Au marcat: Abeid ’13 / Baiaram ’45+1, ’57.

Echipele de start:

UTA: Fl. Iacob – Dobrescu, Erico, Benga, Abeid – R. Pop, Cascini, P. Anton – Otele, Postolachi, Stahl
Rezerve: Balauru, Hoxhallari, Batha, C. Maxim, Fl. Matei, Negoescu, Cibi, Jobello, Keșeru
Antrenor: Ilie Poenaru

CSU CRAIOVA: Arlauskis – Papp, Mitrea, Screciu – Vătăjelu, Al. Crețu, Nistor, Căpățână, Bancu – Rivaldinho, Baiaram
Rezerve: Lazar, Găman, Hanca, Mateiu, Vînă, Câmpanu, Roguljic, Florescu, Markovic
ANTRENOR: Mirel Rădoi

Stadion: Francisc Neuman (Arad)
Arbitru: Chivulete Andrei Florin (Bucureşti) / A1: Constantinescu Andrei (Bucureşti), A2: Bucsi Imre-Laszlo (Sfântu Gheorghe) / Arbitru VAR: Kovacs Szabolcs (Carei), Arbitru AVAR: Bîrdeş Romică (Piteşti).

UTA a început meciul meciul tare și i-a luat pe olteni prin surprindere. După două ratări destul de mari, arădenii au executat bine un corner în urma căruia Abeid deschide scorul în minutul 12. Oltenii au fost inexistenți la începutul meciului, iar acest lucru a continuat pe măsură ce au trecut minutele.

Formația lui Rădoi a deschis ochii după minutul 20 și a reușit să bifeze două ocazii bune la poarta lui Iacob. Arădenii au luat piciorul de pe accelerație și le-au lăsat inițiativa alb-albaștrilor, iar acest lucru s-a materializat în singurul minut de prelungire, când Baiaram a reușit să egaleze cu o lovitură de cap. După prima repriză, UTA – CSU Craiova 1-1.

5 minute, gata meciul!

A doua parte a început cu o UTA ceva mai trează decât la finalul reprizei întâi, când arădenii au luat și gol. Doar că, din minutul 48, echipa lui Poenaru a rămas în 10 oameni, după ce arbitrul i-a arătat al doilea galben lui Paul Anton.

Imediat după eliminare, Rareș Pop ar fi putut aduce iar UTA în avantaj, dar fotbalistul a ratat de puțin. După ocazia arădenilor, Universitatea a și reușit să marcheze imediat, prin Baiaram care a semnat dubla. 2-1 pentru olteni. Arădenii nu s-au dat bătuți și au mai încercat să fie activi la poarta lui Arlauskis, dar fără ceva concret. Universitatea a menajat rezultatul și a plecat acasă cu toate cele 3 puncte.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles