A ucis patru pacienți cu un stativ de perfuzie!

Masacru la într-un spital din România! Cum a fost prins criminalul, la ce oră a acționat acesta și ce se întâmplă cu ceilalți 9 pacienți răniți!

Un bărbat, pacient de la Spitalul de Neuropsihiatrie şi Măsuri pentru Siguranţă Săpoca, judeţul Buzău, a omorât patru pacienţi şi i-a rănit grav pe alţii după ce a intrat în două saloane cu un stativ de perfuzie şi i-a lovit în cap. Loviturile au fost foarte puternice și se pare că le-ar fi zdrobit capetele. Alte două persoane sunt în comă. Toţi răniţii au peste 60 de ani, una singură având sub această vârstă.

 Potrivit IPJ Buzău, atacul a avut loc în jurul orei 3. „În această dimineaţă, în jurul orei 03.30, un echipaj de poliţie, care se deplasase la o unitate medicală, în vederea internării unui buzoian, a imobilizat un bărbat ce se manifesta violent în curtea spitalului. De asemenea, cadrele medicale au sesizat faptul că bărbatul respectiv a rănit mai mulţi pacienţi internaţi în spital”, a transmis IPJ Buzău, duminică dimineața.

Se pare că autorul atacului a fost prins de poliţişti când încerca să fugă din spital. Bărbatul s-a luptat cu poliţiştii care l-au reţinut.. Pacientul are 38 de ani şi a fost internat voluntar cu sevraj etilic. El nu era cunoscut cu anterior cu vreun cazier judiciar sau probleme psihiatrice.

Foto: Adevărul.ro

În 3 minute poți să citești și: Gheorghe Dincă i-a dus pe polițiști către o altă victimă!

PSD Dolj și-a ales conducătorii în prezența Vioricăi Dăncilă!

Paraziții au câștigat primul duel cu Poliția!

S-a spânzurat, chiar lângă cadavrul propriei bunici!


Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *