fbpx

A ucis pentru bani și s-a ascuns în cel mai ciudat loc posibil! Autoritățile l-au prins imediat!

După faptă, bărbatul a fost găsit de poliție într-un loc la care nu s-ar fi gândit niciodată o un criminal!

Lăsat făra inspirație, poliția din județul Constanța a fost uimită de locul de locul de ascunziș pe care un criminal s-a decis să îl folosească pentru a evita organele de lege.

Mai exact, autoritățile au fost solicitate de către vecini, să intervină într-un apartament după ce locatarii s-au plâns de zgomotele din casă. Ajunși la fața locului, polițișii au descoperit trupul neînsuflețit al unui bătrân în vârstă de 84 de ani, dar și pe ucigaș, acela care era ascuns chiar în apartamentul victimei, după o ușă.

Din primele informații se pare că agresorul era ginerele femeii care îl îngrijea pe vârstnic. Criminalul a furat cheile și s-a deplasat la octogenar pentru a îi cere bani. Inițiat, victima a înmânat suma cerută, dar ulterior a refuzat, moment în care aceasta a foat agresată și sufocată cu perna. Potrivit declarațiilor date anchetatorilor, agresorul este bolnav de cancer și avea nevoie de bani.

Ca urmare a crimei de față, bărbatul a foat reținut de către autoriyăți care urmează să ia măsurile legale care se impun. În momentul de față, cercetările sunt în plină desfășurare.

Citește și:

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0