„Academia de Politie – film horror cu repetitie”

Sezione Ultra’, una dintre cele mai vechi și vocale grupări din România, nu a închis ochii, după ororile petrecute în Caracal!

Duminică seara, în timp ce Universitatea Craiova lupta pentru cea de-a treia victorie consecutivă din campionat, suporterii au afișat un mesaj pe care o țară întreagă a putut să îl vadă: „Academia de Politie – film horror cu repetitie

Am copilarit cu seria de filme americane in care Comandantul Lassard, desi incompetent, reusea intotdeauna impreuna cu elevii sai sa rezolve tot felul de cazuri complicate. Din pacate in realitate lucrurile stau complet diferit. Incompetenta, coruptia si puroiul generalizat care au pus stapanire pe Academia de Politie din Romania nu pot fi subiecte de comedie, ci nasc tragedii si drame parca desprinse din filmele horror“, se arata pe pagina oficiala de Facebook SEZIONE ULTRA’ 2000.

Cu totii suntem COMPLICI/Ministerul de Interne e oglinda societatii“, a fost un alt mesaj afisat de olteni, care au venit si cu explicatia: „Un minister cu apucaturi comuniste, plin de incompetenta, coruptie si nepasare care naste abuzuri si tot felul de alte nenorociri nu poate fi decat produsul unei societati similare. Pana cand nu o sa ne schimbam noi cu adevarat, nu o sa se schimbe nici modul in care suntem tratati de militiei si jandarmi. Cat timp mai acceptam sistemul de caste in care legea nu este egala pentru toti ramanem complici!”

Sursa foto: Facebook SEZIONE ULTRA’ 2000.

În 3 minute poți să citești și: Gheorghe Dincă nu va fi condamnat la închisoare pe viață

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0