16.2 C
Craiova
duminică, mai 19, 2024

Accident grav la ieșire din Balș spre Craiova

Accident grav la Balș, soldat cu 3 victime, dintre care 2 răniți cu vârste cuprinse 20-22 de ani, iar a treia victimă în vârstă de 49 de ani, au ajuns la spital cu traumatisme, miercuri seară, după ce autoturismele cu care se deplasau au fost implicate într-un grav accident petrecut pe drumul de la ieșire din Balș spre Craiova.

Evenimentul a avut loc pe Drumul European 574, la ieșire din Balș spre Craiova, în accident fiind implicate o autoutilitară și un autoturism în care se aflau patru bărbați. Trei dintre ei s-au ales cu răni serioase. Accidentul a fost soldat cu 3 victime, dintre care 2 cu vârste de 20, respectiv 22 de ani, iar a treia victimă, un bărbat de 49 de ani.

Victimele au fost transportate la spitalele din Slatina și Balș

„Pompierii Gărzii Balș au intervenit, miercuri seară, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și cu un echipaj SMURD, la un accident rutier produs la ieșirea din Balș spre Craiova, pe Drumul European 574. La fața locului au intervenit, de asemenea, și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță”, potrivit olt-alert.ro

În urma accidentului, cele trei victime au fost transportate a spitalele din Slatina și Balș. Un bărbat, în vârstă de 22 de ani, din Balș, șofer al autoturismului, a fost transportat, conștient, cu traumatism cranio-facial și traumatism la membrul superior drept, la UPU Slatina. Șoferul autoutilitarei, în vârstă de 49 de ani, a fost transportat, conștient, cu traumatism toracic, la CU Balș. Cel de-al treilea rănit, în vârstă de 20 de ani, conștient, cu traumatism cranio-facial și traumatism toracic, a fost transportat la UPU Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu, potrivit olt-alert.ro

Polițiștii au demarat o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Oamenii legii fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Vezi ce s-a întâmplat la un supermarket din Craiova 

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles