21.7 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Accident în Olt. Un bărbat a murit, iar alte două persoane au fost grav rănite

Un accident rutier în care un bărbat de 32 de ani a murit, iar alte două persoane sunt în stare gravă, s-a petrecut joi pe DN 54 A la Gura Padinii!

Un bărbat de 32 de ani a murit pe loc într-un accident rutier pe DN 54 A la Gura Padinii, Olt, iar alte două persoane au fost rănite grav și transportate imediat la Spitalul din Corabia. Vinovat de producerea accidentului este chiar tânărul șofer care nu a păstrat distanța regulamentară față de un TIR ce circula în fața sa și în care a intrat, pierzându-și viața.

La sosirea echipajelor, șoferul a fost găsit decedat

„TIR-ul circula în fața autoturismului și, la un moment dat, autotrenul a încetinit pentru a vira la stânga. În acel moment, pentru că nu păstra distanța regulamentară, autoturismul a intrat în coliziune cu partea spate a TIR-ului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, conform olt-alert.ro

Șoferul autoturismului, un bărbat de 32 de ani, din București, a murit pe loc în urma leziunilor suferite la cap. La sosirea echipajelor, șoferul a fost găsit decedat, iar pasagerele aflate în mașină în vârstă de 29 de ani, respectiv 56, au fost transportate la Spitalul Corabia cu traumatisme cranio-cerebrale.

Polițiștii au demarat cercetări în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Ziua în care Poliția Română amendează cu flori

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles