Accident în Olt. Un bărbat a murit, iar alte două persoane au fost grav rănite

Un accident rutier în care un bărbat de 32 de ani a murit, iar alte două persoane sunt în stare gravă, s-a petrecut joi pe DN 54 A la Gura Padinii!

Un bărbat de 32 de ani a murit pe loc într-un accident rutier pe DN 54 A la Gura Padinii, Olt, iar alte două persoane au fost rănite grav și transportate imediat la Spitalul din Corabia. Vinovat de producerea accidentului este chiar tânărul șofer care nu a păstrat distanța regulamentară față de un TIR ce circula în fața sa și în care a intrat, pierzându-și viața.

La sosirea echipajelor, șoferul a fost găsit decedat

„TIR-ul circula în fața autoturismului și, la un moment dat, autotrenul a încetinit pentru a vira la stânga. În acel moment, pentru că nu păstra distanța regulamentară, autoturismul a intrat în coliziune cu partea spate a TIR-ului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, conform olt-alert.ro

Șoferul autoturismului, un bărbat de 32 de ani, din București, a murit pe loc în urma leziunilor suferite la cap. La sosirea echipajelor, șoferul a fost găsit decedat, iar pasagerele aflate în mașină în vârstă de 29 de ani, respectiv 56, au fost transportate la Spitalul Corabia cu traumatisme cranio-cerebrale.

Polițiștii au demarat cercetări în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Ziua în care Poliția Română amendează cu flori http://bit.ly/2Fk4O0A

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *