fbpx

VIDEO: Un șofer a băgat 6 oameni în spital, live pe Facebook!

Un tânăr care transmitea live pe Facebook a fost protagonistul unui accident de proporții: 4 mașini avariate și 6 oameni băgați în spital!

Un bărbat în vârstă de 28 de ani a făcut ravagii pe străzile din Botoşani. Șoferul a reuşit să avarieze patru maşini şi să bage în spital şase oameni, timp în care transmitea live pe Facebook. Individul a devenit agitat după ce ar fi fost filmat de polițiștii de la fața locului. Astfel, a fost nevoie ca acesta să fie ridicat de pe stradă de mascați.

Bolidul condus de tânărul recalcitrant s-a izbit violent de un alt autoturism al cărui şofer oprise la trecerea pentru pietoni. Autoturismul lovit a fost proiectat în altă maşină care venea de pe sensul opus, care la rândul său s-a oprit într-un Audi parcat pe marginea drumului. Accidentul a avut loc la intersecţia de lângă biserica Rosetti, aproape de Secţia de Pediatrie. În urma carambolului au fost rănite şase persoane. Trei dintre ele au rămas încarcerate, scrie adevărul.ro.

Un autoturism care se deplasa pe bulevardul Mihai Eminescu, înspre strada Sucevei, nu păstrează o distanţă regulamentară faţă de autoturismul care rula pe aceeaşi direcţie de mers, în faţa sa, împrejurare în care intră în coliziune cu acesta şi îl proiectează într-un alt autoturism care se deplasa regulamentar din sens opus. În urma impactului, unul dintre autoturisme s-a răsturnat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani, citat de Digi24.

În 3 minute poți să vezi și: Odiseea angajatei Ford depistată cu Covid 19!

Exclusiv: Muncitoare de la uzina Ford, suspecta de coronavirus!

 Poveste dintr-un spital COVID din Oltenia: hărțuire sexuală în pandemie!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0