fbpx

Și-a pierdut părinții într-un accident teribil!

Imagini cu puternic impact emoțional! Copilul de numai doi ani a scăpat, dar părinții acestuia nu au mai avut șanse.

În raza localitatii Calimanesti- Seaca s-a produs un eveniment rutier solat cu 7 victime, dintre care două persoane, soț și soție, au decedat. Cu ei în mașină se afla și copilul lor, de numai doi ani. Bărbatul era cetățean german. Femeia, născută în Moldova, avea și ea cetățenie germană.

Tragedia s-a produs în urma unui impact frontral între o autocisternă ce transporta cenușă și două autoturisme. Potrivit polițiștilor, alți 3 oameni implicați în accident (soț, soție și copil) au fost transportați la spital pentru investigații medicale, alături de copilul soților cu cetățenie germană. Șoferul autocisternei este în afara oricărui pericol.

Se pare că șoferul autoturismului VW Passat ar fi adormit la volan a părăsit sensul său de mers și a intrat frontal in tir.

Pe DN 7, la kilometrul 189, în zona localităţii Seaca, judeţul Vâlcea, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 2 autoturisme şi un autocamion. În urma impactului au rezultat 6 victime, dintre care 2 persoane au decedat, iar celelalte urmează a fi transportate la spital, pentru efectuarea investigaţiilor medicale şi acordarea de îngrijiri necesare. Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, pentru efectuarea cercetării locului faptei şi împrejurărilor comiterii evenimentului rutier”, a informat Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Sursă foto: Vocea Vâlcii Facebook

În 3 minute poți să citeși și: Asistenta către pacientă: ” Vrei să te omor eu?”

Probe fizice mai ușoare pentru cei ce vor să intre în Armată

VIDEO. Două persoane rănite după ce maşina în care se aflau a fost lovită de tren

80 de teze de doctorat s-au evaporat din arhiva Academiei de Poliție

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0