fbpx

„Acesta este MECIUL!”

De la venirea în Bănie, lui Devis Mangia i-a fost interzis se îmbrace în roșu: așa că știe povestea cu Dinamo. Hristo Zlatinski este, de fapt, oltean.

 

 

Devis Mangia: Știm că acesta este Meciul, așa cum îl simte toată suflarea Olteniei. Întâlnim o echipă puternică, dar vom încerca să punem în valoare toate caracteristicile pozitive ale echipei noastre pentru a învinge.

Am mare încredere în calitatea arbitrajului românesc. Ce s-a întâmplat la Cluj e o situație ce ține de trecut. Cu siguranță că nu trăiesc pe o altă planetă, dar nu vreau să comentez. Am receptat și eu ceea ce s-a scris despre arbitrul asistent.

De când am ajuns aici mi s-a spus să nu mă îmbrac în nimic de culoare roșie.

 

Aș fi fost fericit să jucăm toate partidele acasă, în Craiova, pentru că ajutorul din partea publicului ar fi fost un plus pentru noi. Am jucat practic nouă meciuri în deplasare. Sper să avem cât mai repede posibilitatea să jucăm în Bănie.

Situația care este la Dinamo nu trebuie să o clasificăm în nici un mod. Știm că nu va fi un meci ușor.

Jocul de fotbal este un spectacol în care sunt implicate trei echipe în teren, incluzând aici și echipa de arbitrii. Și sunt convins că toate cele trei, atunci când intră în teren, își propun să facă tot ceea ce le stă în puteri.

Datkovic nu știu dacă va fi apt să evolueze mâine, va trebui să decidem împreună cu medicul. Pregătirea lui decurge bine.

 

Tu stabilești care este cel mai bun liceu din Craiova

Hristo Zlatinski: Dacă jucăm cu încredere vom bate pe Dinamo. Nu contează pe ce poziție sunt ei, importantă e victoria pentru suporterii noștri. Sunt foarte bun prieten cu Hanca. Important e să facem un meci bun, să câștigăm. Determinarea mea vine din inimă. Noi jucăm pentru suporteri. Cu cât sunt mai mulți este mai ușor pentru noi. Într-o atmosferă bună ne este mai ușor să câștigăm. Nu mă simt oltean, eu sunt oltean.

 

 

Nu rata! Esti la doua click-uri si o distribuire de un weekend gratuit la Ranca

Andrei Burlacu: Va fi o partidă încrâncenată. Suntem pregătiți pentru acest meci. Ne dorim să-i avem aproape pe suporterii Universității Craiova, să facă o atmosferă, să ne încurajeze de la spate și cu siguranță vom obține toate cele trei puncte.

Este un meci important pentru noi, jucăm cu Dinamo, suntem conștienți de lucrul acesta. Avem nevoie de sprijinul suporterilor și vom intra motivați pe teren doar cu gândul la victorie și la final să ne bucurăm alături de suporterii noștri.

Mă bucur pentru parcursul meu și jocurilor bune la Universitatea Craiova. Această explozie a mea se datorează și lui Mister, care m-a încurajat încă din stagiul de pregătire, mi-a dat încredere și asta mă face să mă simt mult mai bine pe teren și la antrenamente.

De câte ori apelează Mister la mine eu încerc să-mi fac cât mai bine treaba pe teren. Îmi doresc să-mi ajut echipa cu evoluții bune.


Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0