Se reface gașca rebelă din Bănie, în frunte cu Acka și Nuno Rocha!

Stephane Acka este cel de-al doilea jucător repatriat de Universitatea Craiova, după Nuno Rocha. Cu 2 ani în urmă, ivorianul pleca din Oltenia după un scandal monstru.

În primăvara lui 2017, Stephane Acka părăsea Bănia cu scandal. Intrat în ultimele 6 luni de contract, jucătorul ivorian a făcut front comun cu Nuno Rocha, Madson și Kay, și ei aflați pe ultima sută de metri a angajamentelor, și nu a mai pus osul serios pentru obiectivele echipei. Acka a anunțat cu câteva minute înaintea unui meci cu Voluntari că nu se simte în formă să intre pe teren. A repetat figura și la ședința tehnică dinaintea derby-ului cu Dinamo București.  

Gheorghe Mulțescu, antrenorul de atunci al oltenilor, a decis să-i trimită pe cei patru, in corpore, la echipa a doua: ”Noi nu am avut la meciul cu Dinamo, din sezonul regulat, mai mulți titulari. Pedepsiţii se pregătesc cu echipa a doua. Cred că nu a venit încă timpul de a discuta despre o revenire a lor la prima echipă. Mă aşteptam să vină să îşi ceară scuze, să spună că le pare rău pentru ce s-a întâmplat. Niciunul nu a venit să vorbească cu noi. Ne-am şi intersectat la antrenamente, unii mi-au întors spatele. Astfel, nu sunt premise pentru o revenire prea rapidă”.

Acka pe Facebook: M-a amenintat Marcel Popescu!

Acka a răspuns pe Facebook: “Nu am spus nimic până acum, dar după acest interviu al lui Mulţescu, vreau să ştie toată lumea ce se întâmplă cu mine, cu Madson Henrique, Nuno Rocha, Kay Graca. Mulţescu spune că cineva i-a întors spatele şi că nimeni nu i-a cerut scuze. Dar acesta când ne întâlneşte la antrenamente nici nu ne bagă în seamă şi atunci de ce ne-am cere scuze noi?! Noi am fost trimişi la echipa a doua din diferite motive.

Motivul pentru care eu am fost trimis la echipa a doua a fost pentru că ei au spus că am anunţat echipa cu 5 minute înainte de meci că nu pot juca, ceea ce nu este adevărat. Eu cred că situaţia noastră putea fi gestionată mai bine de conducerea clubului pentru că din vară ştiau deja că eu nu vreau să mai rămân. Am avut propunere concretă din Turcia, dar clubul a cerut mai mulţi bani decât aceştia au oferit. Am fost şi ameninţat de către Marcel Popescu că nu voi mai juca şi că o să ia fundaşi mai buni decât mine, dacă nu prelungesc contractul, dar am continuat să joc cu această presiune”. (Continuarea o puteti citi aici)

În 3 minute poți să citești și alte știri: Sorin Cartu e un pic blocat la 30 de m de poartă: Ca Mitriță, e greu de găsit!

Doi fotbaliști sunt aproape să părăsească trupa din Bănie!


Noul şef al clubului îl linişteşte pe Mangia: “El ia deciziile tehnice!”

 „Cineva din club a trecut peste Devis Mangia”

Bancu: „M-a lovit mingea în mână. Mă bucur că nu s-a dat penalty!”

 Exclusiv: Omul din spatele milioanelor lui Rotaru şi-a dat demisia!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *