fbpx

Acka: „E ziua Ungariei și vor vrea să ne bată!”

Fundașul ivorian a fost prezentat oficial, înaintea meciului Sepsi – Craiova. Acka a explicat de ce a părăsit clubul în urmă cu doi ani.

Stephane Acka este apt pentru Sepsi – Craiova: „Mi-am dorit să vin înapoi, mai ales că-l cunosc pe domnul Mangia, care vorbește italiana, în plus lumea de aici iubește fotbalul, eu vreau să fac performanță. Fizic sunt ok, sunt aici de-o lună. Concurența este bună, pentru că sunt jucători foarte buni aici, la Craiova. Când îmi va veni rândul voi da totul pentru echipă. Prin concurență, echipa crește ca valoare”.

Sepsi – Craiova se joacă vineri!

Despre partida de la Sf. Gheorghe, Acka a spus: „E un meci greu. E ziua Ungariei și vor vrea să ne bată. Noi vom juca cu responsabilitate”. Apoi a explicat de ce a revenit în Bănie: „Echipa merge bine, eu de când am plecat m-am uitat la Craiova. Văd că domnul Mangia a făcut treabă bună, în fiecare an este mai sus. S-a câștigat Cupa României, suntem iar în semifinale și pe 2 în campionat. Stadion nou, suporteri minunați, e foarte bine la Craiova”. În final, fundașul african a dezvăluit de ce a părăsit echipa în 2017: „N-am plecat pentru că am vrut să trădez echipa, am avut un conflict cu domnul Mulțescu, pe care-l respect. Suporterii sunt împărțiți în ceea ce mă privește, unii sunt supărați, alții mi-au transmis mesaje de încurajare. Sper ca prin evoluțiile mele să-i bucur pe toți”.

În 3 minute poți să citești și alte știri: Daniel Pancu: „Discut cu Mihai Rotaru”

 Sorin Cartu e un pic blocat la 30 de m de poartă: Ca Mitriță, e greu de găsit!

Doi fotbaliști sunt aproape să părăsească trupa din Bănie!


Noul şef al clubului îl linişteşte pe Mangia: “El ia deciziile tehnice!”

 „Cineva din club a trecut peste Devis Mangia”

Bancu: „M-a lovit mingea în mână. Mă bucur că nu s-a dat penalty!”

 Exclusiv: Omul din spatele milioanelor lui Rotaru şi-a dat demisia!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0