12.3 C
Craiova
sâmbătă, martie 2, 2024

Acționar nou la Universitatea Craiova!

Mihai Rotaru s-a hotărât și Universitatea Craiova va avea parte de un nou acționar!

Mihai Rotaru a declarat în mai multe rânduri că vrea să atragă un nou acționar la Universitatea Craiova, iar el să rămână acţionar minoritar. Un investitor din bulgaria ar urma să i se alăture lui Rotaru în conducerea din Bănie.

Mihai Rotaru a adus un nou acționar la Universitatea Craiova

Procedura de atragerea a altor acţionari este în plină desfăşurare la Universitatea Craiova şi vizează şi un investitor din Bulgaria. Potrivit prosport acesta vrea să se implice, negocierile fiind în toi. Adrian Andrici este un alt acţionar al clubului din Bănie, el apărând în organigrama de pe site-ul clubului ca preşedinte al Consiliului de Administraţie.

Medic acționar

Un alt nou acţionar al clubului Universitatea Craiova este medicul primar oncolog Michael Schenker, care deţine în Bănie o clinică de oncologie. Ar fi vorba despre Centrul de Oncologie „Sf. Nectarie”, primul spital privat de oncologie din Oltenia.

Michael Schenker este un apropiat al lui Mihai Rotaru. Cei doi oameni de afaceri împreună cu familiile lor petrecând şi vacanţe împreună. Michael Schenker a devenit recent acţionar minoritar la Universitatea Craiova, anunță sursa.

Lui Mihai Rotaru i-au fost propuşi şi alţi investitori, de către municipalitatea craioveană, cu care clubul este în parteneriat până în 2032. Varianta conţinea cedarea majorităţii acţiunilor către un om de afaceri din zonă.

Numai că Mihai Rotaru a apreciat că acest om de afaceri nu poate susţine clubul la nivelul din ultimii ani din punct de vedere financiar şi astfel şi-a motivat refuzul de a ceda acţiunile.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă

Latest Articles