Ești mulțumit de cum s-a desfășurat acțiunea de deszăpezire în Craiova?

Poți răspunde fie printr-un comentariu, ori chiar în sondajul de pe site-ul 3minute. Părerea ta e cea mai importantă! Deci, cum ți s-a părut modul în care s-a acționat pentru deszapezirea orașului Craiova.

 

După potopul din prima zi, primarul Mihail Genoiu a spus că vântul este de vină pentru că deszăpezirea nu merge așa cum pronosticase. „Din păcate vântul spulberă zăpada imediat după ce trec utilajele și o readuc pe carosabil, îngreunând activitatea de deszăpezire. Ne cerem scuze tuturor locuitorilor pentru neplăcerile create și-i asigurăm ca facem tot ce ne stă în putință pentru a ține situația sub control”.

 

Salubritate Craiova, firma din subordinea Primăriei care s-a ocupat de deszapezire, a dat vina pe firmele subcontractante, că nu au adus utilajele necesare: „o parte dintre operatorii economici convocați de SC Salubritate Craiova SRL a pus la dispoziția societății doar jumătate din numărul minim de utilaje prevăzut în contract (spre exemplu, din numărul maxim de 12 utilajecontractate pe un lot au fost aduse 5 utilaje). De asemenea, unul dintre operatorii economici contractați nu a pus la dispoziție, până la această oră, niciun utilaj”, s-a precizat într-un comunicat.

 

Cât plătesc craiovenii pentru deszapezire poți afla cu un click aici.

 

La ședința Consiliului Local de ieri, Genoiu s-a arătat mulțumit de cum a decurs deszăpezirea Craiovei. Dar peste toate declarațiile edililor, tu ai trăit deszăpezirea. Cum ți s-a părut că a mers acțiunea: răspunde în sondaj.

 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *