15.6 C
Craiova
miercuri, mai 18, 2022

Acuze ce amintesc de comunism la Congresul TNL. În cine să mai ai încredere?

- Advertisement -

Jocuri de culise la tinerii liberali! Noroc că Doru Câplea a picat în echipa învingătoare a Marei și are funcție.

Acum vreo trei zile s-a desfășurat Congresul Tineretului Național Liberal, având drept principal scop acela de a-și desemna conducerea. A câștigat Mara Mareș, deputată, supranumită prințesa cartofilor. Fata e din Brașov și s-a ridicat pe spatele tatălui, lider influent al partidului la nivel local.

Impusă de Ludovic și seniori!

Ne-am gandit de doua ori inainte sa scriem stirea: Doru se trase in poza cu Moartea din Carpati

În week-end, cum vă ziserăm, a fost Congresul tinerilor liberali. Și s-a lăsat greu cu acuze. Fiindcă Mara a fost susținută nu chiar din umbră, ci pe față de mai marele liberalilor, Ludovic Orban. Cel puțin asta acuză perdanții.  „Eu nu am nimic împotriva Marei Mareș, însă nu mi se pare firesc să fie impusă cu ajutorul seniorilor. Am și eu amici seniori, însă nu le-am cerut să mă susțină, să facă presiuni pentru mine. Eu sunt de părere că și Mara poate să crească frumos, că poate face treabă bună în PNL, însă, am pretenția ca alegerile să se desfășoare corect. E foarte grav că se acționează așa, pentru că deja sunt foarte mulți tineri buni care nu mai activează în PNL tocmai pentru că sunt dezamăgiți și scârbiți de practicile de genul acesta”, a comentat Surugiu, candidat învins.

Ecouri au fost și din rândul tinerilor filialei Brașov. Glad Varga, unul dintre liderii grupului local, a povestit pe pagina personală de facebook despre presinile care se fac asupra delegaților să dezvăluie cum își vor exercita votul liber, secret etc.

Vestea bună vine de la Câplea

Tinerii liberali craioveni trebuie să stea însă liniștiți. Foarte liniștiți. Să fie cei mai liniștiți. Pentru că reprezentantul lor, Doru Câplea, va face parte din noua structură de conducere a TNL la nivel național, urmând să fie vicepreședinte pe regiunea sud-vest Oltenia.

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles