26.2 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Adi Mutu, nou eșec cu CFR Cluj: „L-am văzut pentru prima dată speriat”

CFR Cluj nu reușește să se apropie semnificativ de liderul FCSB! Adi Mutu începe să își pună întrebări serioase

CFR Cluj a înregistrat încă un rezultat nesatisfăcător în cursa pentru titlu, înregistrând un scor de 1-1 împotriva echipei Sepsi, în cadrul play-off-ului Superligii României.

Adi Mutu rămâne liniștit, afirmând că CFR Cluj este pe drumul cel bun

Echipa nu reușește să se apropie semnificativ de liderul FCSB, chiar dacă a disputat deja două meciuri în play-off. Adi Mutu rămâne liniștit, afirmând că echipa este pe drumul cel bun pentru a-și atinge obiectivul.

Totuși, Cristi Pulhac are o altă perspectivă. Fostul jucător consideră că Adi Mutu începe să își pună serioase întrebări cu privire la jocul echipei, un joc care nu se menține constant.

Mihai Rotaru anunță: „Lupta la titlu nu s-a terminat”

„Eu l-am simţit cumva nervos şi temător pe Adi Mutu faţă de interviurile date până acum. Rezultatele echipei au pus presiune pe echipă. CFR trebuie să aibă un obiectiv. Dacă nu ia campionatul, atunci măcar Cupa României.

A jucat bine câteva minute CFR Cluj, dar nu a făcut niciodată un meci bun de la început până la final, iar asta cred că îi dă de gândit lui Adi Mutu”, a declarat Cristi Pulhac la Orange Sport.

”Cu siguranţă sunt supărat pe mine că nu am dat totul ca să-mi ajut echipa”

După încheierea partidei, Daniel Bîrligea a manifestat o mare dezamăgire pentru că CFR nu a reușit să obțină victoria și a criticat deciziile arbitrului.

”Cu siguranţă sunt supărat pe mine că nu am dat totul ca să-mi ajut echipa. Echipa a jucat bine, a dat totul. Câteodată nu este noroc. Trebuie să muncim mai mult şi să fim concentraţi în faţa porţii şi să aducem puncte, că de asta avem nevoie.

Joc avem, jucători avem, punctele lipsesc. Toată lumea s-a obişnuit ca CFR să câştige mereu, dar mai sunt ani în care echipa nu merge în direcţia potrivită. Avem VAR să-l ţinem în debara. Nu înţeleg de ce nu s-a dus să se uite (n.r. George Găman). Mă atinge, e fault. Noi suntem CFR… dacă eram altă echipă, ne dădeau două penalty-uri, nu unul”, a declarat Bîrligea, după meci.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles