16.2 C
Craiova
joi, mai 23, 2024

Adrian Mititelu a găsit antrenor! I-a pregătit și în trecut pe alb-albaștri: „Ne-am înțeles”

Șefii de la FCU Craiova nu mai au emoții în ceea ce privește noul antrenor. Adrian Mititelu știe cine va pregăti echipa!

Adrian Mititelu caută antrenor încă de la începutul sezonului, când Janeiro a ales să fugă din Bănie. Patronul alb-albaștrilor l-a găsit pe Nicolae Dică, dar nici acesta nu a rezistat prea mult. Cum tehnicienii cu experiență au și pretenții sau se tem să se asocieze cu scandalurile de la FCU Craiova, misiunea oltenilor a devenit un complicată. Totuși, șefii clubului au luat o decizie în acest sens și au găsit o soluție.

Adrian Mititelu a găsit antrenor! I-a pregătit și în trecut pe alb-albaștri!

Adrian Mititelu nu prea are de unde alege, pentru că nu au mai rămas antrenori cu CV care să fie dispuși să tacă și să fie umiliți, oricând. Nici tehnicieni care să accepte clauze de inteligență. Astfel, patronul de la FCU Craiova apelează la varianta la care se gândeau mulți. El îi păstrează pe Drăgan și Vasilică, dar le aduce pe cineva cu licență PRO, ca și acoperire regulamentară.

Adrian Mititelu îl va numi antrenor principal pe Paul Răducan, cel care a mai fost în Bănie și pe timpul mandatului lui Marius Croitoru: „Am avut o discuție cu conducerea clubului. Încă nu am semnat.  Voi mai avea și joi o întâlnire, dar în mare ne-am pus de acord. Actualul staff mai poate conduce echipa și la partida cu Oțelul. Voi da o mână de ajutor cât vor considera dânșii că este nevoie de mine. Clubul se află încă în acele 30 de zile primite de la FRF. Eu voi intra în pâine cred că de la partida din Cupa Românei”, a spus Paul Răducan pentru ProSport.

Paul Răducan știe cum se lucrează la FCU Craiova

Antrenorul pune pe masă licența PRO, în timp ce Adrian Mititelu vine cu un salariu. Paul Răducan speră că Dan Vasilică și Florin Drăgan îl vor băga în seamă, din când în când. El știe că Adrian Mititelu se bazează pe o conducere colectivă în Bănie și că nimeni nu va schimba acest lucru. Cel puțin, nu în viitorul apropiat.

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles