-4 C
Craiova
joi, ianuarie 20, 2022

Faptă prescrisă! Mititelu nu-și va prelungi șederea la mititica!

Adrian Mititelu achitat ! Patronul FCU a scăpat de 5 ani de pușcărie. Șanse mari să-și taie porcul acasă la Crâciunul următor!

Curtea de Apel l-a achitat pe Adrian Mititelu, după ce Tribunalul Dolj îl condamnase inițial la 5 ani de închisoare pentru evaziune fiscală. Magistrații Curții au constatat câ fapta pentru care Mititelu a fost condamnat în primă instanțâ intră sub incidența termenului de prescripție.

Adrian Mititelu achitat !

”Tribunalul condamnă pe inculpatul Mititelu Adrian Marin la pedepsa de 5 (cinci) ani închisoare pentru săvârşirea infractiunii de evaziune fiscală în formă continuată. În baza art.65 alin.2 din Codul penal din 1969 raportat la art.64 alin.1 lit.a teza a II-a și lit.b din Codul penal din 1969, interzice inculpatului Mititelu Adrian Marin, ca pedeapsă complementară, exercitarea drepturilor de a fi ales în autorităţile publice sau în funcţii elective publice.
Prin sentința penală nr.82/13.02.2019 pronunțată de Tribunalul Dolj în dosarul nr. 5997/63/2016 definitivă prin decizia penală nr.1364/5.11.2020 pronunțată de Curtea de Apel Craiova, inculpatul Mititelu Adrian Marin urmând să execute pedeapsa cea mai grea de 5 (cinci) ani închisoare”, se arată în motivarea Tribunalului Dolj. Astăzi, Curtea de Apel a întors decizia Tribunalului, achitandu-l pe Adrian Mititelu.

Patronul FCU Craiova ispășește deja o pedeapsă de 3 ani dictată la data de 5 noiembrie, în dosarul Mihai Costea. Mititelu ar putea petrece în libertate următorul Crăciun, pentru că undeva în toamnă i se împlinește termenul de eliberare condiționată, ținând cont și de zilele scăzute datorită muncii prestate în penitenciar.

Dan Vasilică: „Sunt jucători în vestiar care nici nu ştiu sa se bucure”

500.000 de euro pentru transferul lui Țicu la CS Universitatea Craiova!

Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles