27.8 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Adrian Mititelu îl face praf pe Gigi Becali: „Și-a bătut joc de jucători”

Dezvăluiri fără precedent despre contractul lui Andrea Compagno, despre care Adrian Mititelu spune că poate pleca liber de la Gigi Becali!

Adrian Mititelu nu l-a menajat pe Gigi Becali. Plecând de la situația lui Andrea Compagno, patronul de la FCU Craiova l-a criticat dur pe omologul său din Capitală. Șeful trupei din Bănie consideră că Becali și-a distrus proprii jucători. Totodată, el spune că atacantul italian poate pleca liber de contract de la FCSB.

Adrian Mititelu îl face praf pe Gigi Becali

„Domnul Becali și-a bătut joc de proprii jucători, în sensul că el i-a stabilit prețul ăsta derizoriu. Normal, cine se mai omoară să îl ia pe Andrea Compagno? Lui Andrea la vară îi expiră contractul, el are doi plus doi la Steaua (n.r. FCSB).

Și probabil că impresarul lui așteaptă să îl ducă la vară liber, să ia și el vreun milion la semnătură, dacă domnul Becali l-a decredibilizat în halul ăsta. Și-a distrus propriul jucător cu declarațiile. Cum să mai iei o sumă importantă când tu spui că vrei să scapi de el?”, a spus Adrian Mititelu, la ProSport.

Mititelu știe mai bine

Mititelu cunoaște situațiile asemănătoare cu cea a lui Andrea Compagno, la echipa lui Gigi Becali. În ultimii ani, Kovacic și Duarte au putut să plece liberi de la FCU Craiova. Inițial, patronul echipei din Bănie s-a supărat, a spus că el are dreptate, că jucătorii greșesc. Totuși, fotbaliștii nu s-au mai întors la echipa lui Mititelu și și-au continuat cariera liniștiți.

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles