-3.9 C
Craiova
marți, ianuarie 25, 2022

Adrian Mititelu jr: „Vom fi greu de învins!”

Patronul FCU Craiova se felicită pentru schimbarea lui Mutu cu Stoican, considerând că se vede schimbarea din jocul echipei.

FCU Craiova a dominat-o pe Gaz Metan Mediaș și a bătut-o cu 2-0. Jocul echipei a fost apreciat inclusiv de patronul Adrian Mititelu jr, care apreciază că dacă echipa va continua cu astfel de prestații nu va mai pierde prea multe jocuri. Mititelu jr s-a arătat foarte nemulțumit de maniera de arbitraj și a considerat că echipa sa a fost privată de două penalty-uri, la Baeten, în startul partidei, și la Pop, pe final.

„Sunt puțin mai liniștit, a fost un meci de 6 puncte. Am controlat jocul, am avut posesia și ocaziile. Se vede o schimbare la echipă. Sunt dezamăgit de arbitraj, am avut două penalty-uri mari cât casa. Cel de la Pop, din fața lui, a fost cât casa. Nu dă faulturi, nu dă nimic, suntem la rugby aici. Nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece. În aceste două meciuri am avut un joc mai ofensiv. Dacă și în următoarele patru meciuri vom juca așa cum am făcut-o astăzi vom fi greu de învins”, a spus Mititelu jr după meci, la DigiSport.

Flavius Stoican a spus după meci: „Este mulțumitor, pentru că am câștigat cele 3 puncte. Dar suntem o echipă de la care se așteaptă mult. Trebuie ca atunci când avem mingea să nu mai avem teamă. Vreau să-I felicit că rămânem pe același calapod al dorinței de a câștiga. Încrederea vine o dată cu rezultatele, cu mișcarea lor în teren, cu execuțiile, dar ei trebuie să conștientizeze că nu sunt cu nimic mai prejos decât adversarul. Am așteptări mari de la Bălan, e un jucător care a fost de multe ori apostrofat. Știu cât de mult își dorește. Are calitări, ține bine mingea la picior. Al doilea gol: Raicea, un jucător care are tehnică foarte bună, îi plac spațiile largi. L-am trecut vârf și a marcat. Mă bucur că își dorește să joace mai multe minute”.

 

Raicea: „Aveam nevoie disperată de această victorie!”

Craiovenii Bălan și Raicea aduc primul succes în era Stoican!

Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles