26.2 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Adrian Mititelu, la picioarele fostelor glorii ale Craiovei

Finanţatorul de la FCU Craiova, Adrian Mititelu, a elogiat inclusiv una dintre legendele cu care a fost mereu în conflict!

Adrian Mititelu încearcă redresarea echipei. După ce sezonul trecut a fost întâi la un pas de play-off, apoi la un pas de cupele europene, anul acesta a început slab. Victoriile nu se leagă, iar Nicolae Dică a fost demis rapid. Deși lucrurile nu merg cum ar trebui, finanțatorul de la FCU rămâne totuși fan al unor legende de la Craiova, despre care spunea că i-au pus bețe în roate de-a lungul timpului.

Adrian Mititelu, fanul lui Pavel Badea

Deși a susținut mereu că foste glorii ale Universității Craiova i-au pus de-a lungul timpului bețe în roate, Mititelu are și aprecieri. Unul dintre fotbaliștii care făceau performanța la Craiova și care mai târziu a fost în conflict cu finanțatorul FCU este Pavel Badea.

Chiar și așa, legenda alb-albaștrilor a fost elogiată de Mititelu. Între cei față de care omul de afaceri a avut cuvinte de laudă se află și Gică Craioveanu, fost președinte de imagine al CSU Craiova. Ilie Balaci a fost și el amintit.

A strigat ,,Gică Popescu, Dumnezeul nostru”

I-am îndrăgit pe Ilie Balaci și majoritatea jucătorilor Craiovei Maxima. Gică Popescu! Eu am fost între cei care am strigat și am cântat: Gică Popescu, Dumnezeul nostru! Pavel Badea mi-a plăcut ca fotbalist, cu toate relele pe care mi le-a făcut. Și pe Craioveanu l-am îndrăgit mult! Dincolo de Craiova, Gică Hagi, normal. Sabău! Și Lăcătuș! Îl uram ca adversar, dar îl admiram ca sportiv. Când eram copil și băteam mingea, îl imitam” , a spus Adrian Mititelu la „Dialoguri fără vloguri”, potrivit prosport.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles